Nationala Moldovei, in cadere libera. Selectionata a cazut tocmai 14 trepte in clasamentul FIFA



023 октября 2014

Nationala Moldovei este in cadere libera. Desi a reusit un rezultat superb in ultimul meci, 1 la 1, in deplasare cu Rusia, selectionata a cazut tocmai 14 trepte in clasamentul FIFA.


Selectionata Moldovei de fotbal a ajuns printre cele mai slabe echipe din lume, asa arata noul top FIFA, publicat astazi. Tricolorii au coborat 14 pozitii in clasamentul mondial si au ajuns pe locul 119. Surprinzator, echipa antrenata de Alexandru Curteyan este intrecuta de reprezentativele modeste din insulele St. Kitts si Nevis, sau St. Vincent si Grenadin. Intre timp, Rusia nu mai are cea mai buna clasare din grupa noastra din preliminariile Campionatului European din 2016.

 

Austria a urcat 10 trepte si a ajuns pe locul 29. Imediat pe 30 urmeaza nationala Rusiei, care este in cadere cu 7 pozitii. Si Suedia a coborat 7 locuri. Echipa lui Zlatan Ibrahimovici este acum a 39-a in lume. Cea mai spectaculoasa cadere in grupa Moldovei a inregistrat-o Muntenegru, minus 21 de locuri si pozitia 64 in topul FIFA. In schimb, Liechtenstein a urcat 17 trepte si a ajuns pe locul 155. Germania, Argentina si Columbia continua sa fie liderele topului. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: fifa, moldova, nationala,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑