Castiga 52 milioane de euro pe an pentru 90 de minute de munca! E singurul om din lume care poate face asa ceva



023 октября 2014
 width=
INFOGRAFIC | Golurile si trofeele sunt doar o parte din cariera lui Cristiano Ronaldo. Imaginea starului de la Real Madrid a devenit in ultimii ani chiar mai profitabila decat performantele de pe teren.

 

Succesul la cel mai inalt nivel este magnetul principal pentru cele mai puternice branduri ale lumii. Cristiano Ronaldo atrage zeci de mii de fani la stadion, zeci de milioane de fani in fata televizoarelor si reprezinta un simbol al performantei si un idol pentru tineri.

 

100 de milioane de like-uri are contul oficial de Facebook al lui Cristiano Ronaldo, in timp ce pe Twitter starului portughez a atras peste 30 de milioane de "followeri". Astfel, cele mai importante branduri ale lumii, prin asocierea cu imaginea "Cristiano Ronaldo", capata acces la sute de milioane de oameni care il admira pe portughez.

 

Cristiano Ronaldo, prima "reclama umana"

 

Ziaristii englezi de la Daily Mail au facut un calcul al banilor pe care Cristiano Ronaldo ii incaseaza anual prin contractele sale de publicitate - o zona a afacerii unde portughezul castiga mai bine decat este platit de Real Madrid ca sa joace fotbal.

 

Cristiano Ronaldo incaseaza anual 26.5 milioane de lire numai din contractele de publicitate, la care se adauga 15 milioane de lire, salariul pe care il primeste la Real Madrid. 41.5 milioane de lire este astfel suma totala castigata de portughez, adica 52.5 milioane de euro.

 

Acesta a atras sponsori precum Nike, care il plateste cu 14.1 milioane lire pe an, KFC, Soccerade, Emporio Armani Underwear & Jeans, Banco Espirito Santo, Castrol Edge Motor Oil, CR7 Underwear & Fashion Line, Samsung, TAG Heuer Watches, Konaki Pro Evolution Soccer, Emirates, Toyota, samponul Clear, Facial Fitness Pao & ReFa Active si Herbalife.

 

CR7, primul in topul fotbalistilor cu cele mai mari incasari

Si Forbes a realizat un top pe anul 2014 al fotbalistilor cu cele mai mari incasari din lume. Sumele sunt exprimate in dolari, difera fata de calculul Daily Mail, insa si aici starul portughez este primul.

 

1. Cristiano Ronaldo: 73 milioane de dolari 
2. Leo Messi: 65 milioane de dolari 
3. Zlatan Ibrahimovic 34 milioane de dolari 
4. Neymar: 28 milioane de dolari
5. Falcao: 26 milioane de dolari 
6. Gareth Bale: 24 milioane de dolari 
7. Rooney: 22 milioane de dolari 
8. Kun Aguero: 21 milioane de dolari 
9. Yaya Toure: 21 milioane de dolari 
10. Torres: 20 milioane de dolari


Sursa: sport.ro
Citeste mai multe despre: cristiano ronaldo, milionar, fotbalist,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑