Serena a lovit năprasnic, după ce s-a plâns de serviciu la meciul cu Halep. "200 km/h? Nici măcar nu știu ce înseamnă în mile!"



023 октября 2014

 

**VIDEO** Serena a lovit năprasnic, după ce s-a plâns de serviciu la meciul cu Halep. 

Contra canadiencei Eugenie Bouchard, Serena Williams a fost mai concentrată decât la meciul cu Simona Halep și a câștigat cu 6-1, 6-1, fără drept de apel (DETALII AICI), în cel de-al treilea și ultimul său meci din faza grupelor la Turneul Campioanelor.

Doar 57 de minute i-au trebuit liderului mondial pentru a trece de Bouchard. Cheia au reprezentat-o loviturile puternice și bine plasate, care miercuri i-au lipsit, la partida cu Simona Halep. Cel mai puternic serviciu al americancei a avut o viteză de 204 km/h.

"Era 4-0, așa că am spus să servesc puternic și să văd ce se întâmplă. Nici măcar nu știu cât înseamnă în mile!", a spus Serena Williams, după meciul cu Eugenie Bouchard.

"Ieri (n.r. miercuri, la meciul cu Simona Halep) a fost greu pentru mine, dar a trebuit să las totul în urmă. Antrenorul m-a ajutat foarte mult să mă concentrez azi, spunându-mi că sunt încă în turneu, deși eu mă simțeam deja eliminată, după o asemenea înfrângere drastică.", a mai spus liderul clasamentului mondial.

Circa 204 de kilometri pe oră înseamnă 127 de mile pe oră (1 km/h = 0,62137 mph). Serena Williams a avut și la meciul cu Simona Halep un serviciu cu viteza de 204 km/h, în cel de-al 12-lea game al meciului câștigat cu 6-0, 6-2 de româncă (VIDEO și DETALII AICI).

Simona Halep va juca în ultima partidă din grupă vineri, cu Ana Ivanovic, în direct la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑