Meciul Slovan - Sparta Praga a fost suspendat, după 42 de minute, după ce fanii s-au luat la bătaie!



023 октября 2014

Meciul **Slovan - Sparta Praga a fost suspendat,** după 42 de minute, după ce fanii s-au luat la bătaie!

Arbitrul suedez Martin Strombegsson, delegat la meciul Slovan Bratislava-Sparta Praga, din grupa I a UEFA Europa League, a fost nevoit să întrerupă meciul în minutul 42, la 0-0, după ce fanii celor două echipe, rivale de pe vremea când cele două țări formau una singură, Cehoslovacia, s-au luat la bătaie.

Forțele de ordine au fost nevoite să intre pe stadion pentru a detensiona atmosfera, suporterii invadând chiar și terenul de joc în războiul lor unii contra ceilalți.

În cele din urmă meciul a fost suspendat definitiv, forțele de ordine fiind nevoite să-i conducă pe fanii cehi în afara arenei și să-i escorteze până la ieșirea din oraș. Mai multe mașini ale suporterilor cehi, parcate în afara stadionului, pe străzile adiacente, au fost vandalizate.

Rivalitatea dintre Sparta Praga și Slovan Bratislava este una de lungă durată, dar, de la despărțirea Cehoslovaciei în Cehia și Slovacia nu a mai avut multe șanse de ”duel”. Rivalitatea a fost reaprinsă odată cu tragerea la sorți a grupelor UEL, cele două echipe din capitalele Bratislava și Praga ajungând în aceeași grupă, I.

 

Știre în curs de actualizare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑