Căpitanul Barcelonei: Vom fi folosite toate mijloacele pentru ca Real Madrid să fie învinsă



123 октября 2014
Foto: extralucha.com

Cu o singură zi rămasă până la partida dintre Real Madrid şi Barcelona, Andres Iniesta susţine că echipa catalană va folosi toate mijloacele pentru a învinge rivala de moarte în El Clasico.

Căpitanul Barcelonei, Andres Iniesta este convins că partida de sâmbătă va fi una diferită faţă de celelalte. Asta pentru că gruparea catalană a fost preluată de antrenorul Luis Enrique, iar această schimbare îşi va lăsa o amprentă aparte asupra celui mai aşteptat meci din Campionatul Spaniei.

"Am văzut toate meciurile din El Clasico. Noi avem drept scop utilizarea tuturor punctelor noastre forte pentru a fi cât mai efectivi în clipele decisive. Ne dorim un meci spectaculos la finele căruia să fim echipa învingătoare", a zis Iniesta.

În partida cu Real ar putea debuta vedeta de 80 de milioane a Barcei, Luis Suarez. Suspendarea atacantului sud-american a expirat pe 23 octombrie.

"Este adevărat că el trece printr-o perioadă dificilă. Este cel mai teribil lucru pentru un fotbalist să nu poţi juca. Din fericire, timpul a trecut şi a venit clipa în care trebuie să joace. Atât el cât şi întreaga echipă suntem fericiţi. Sper că de acum înainte el va evolua bine aşa cum a făcut-o dintotdeauna", a mai adăugat fotbalistul.

Bătălia titanilor dintre Real Madrid şi Barcelona se va da sâmbătă pe Santiago Bernabeu de la ora 19:00. În acest meci, vedeta catalanilor Lionel Messi ar putea doborî un record vechi de jumătate de secol. Starul argentinian are nevoie de două goluri pentru a deveni golgheterul din toate timpurile în La Liga. Actualul record este deţinut de Telmo Zarra care a înscris 251 de goluri cu două mai mult decât are Lionel Messi la activ.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 25 октября 2014 | 14:03 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑