Gâlcă a explicat golul primit de Steaua: "Szukala era în afara terenului și ei au venit direct pe noi!"



023 октября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă a explicat golul primit de Steaua:

Costel Gâlcă a răsuflat ușurat la finalul partidei pe care Steaua a câștigat-o în fața lui Rio Ave, scor 2-1 (VIDEO), în etapa a treia a grupelor UEFA Europa League. Tehnicianul campioanei României a vorbit la microfonul Digi Sport despre rezultatul obținut de roș-albaștri.

Printre altele, Gâlcă a explicat motivul pentru care Rio Ave i-a surprins pe steliști la faza golului de 1-2, subliniind totodată faptul că portughezii alcătuiesc o echipă valoroasă.

"A fost un meci mult mai greu decât ne așteptam, știam că ei caută pe atacurile noastre să joace foarte rapid, cu patru jucători în față. Am căutat să jucăm foarte direct, să găsim spațiul necesar pentru a finaliza. Când jucam prea direct pe portar rămâneam cu patru oameni în atac și acolo ne-au creat multe probleme", a declarat Gâlcă, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Referitor la golul încasat în minutul 48, chiar în debutul părții secunde, Gâlcă a adăugat: "Nu cred că s-au relaxat. A fost acel gol, cu Szukala în afara terenului. Am avut mingea, lui Papp i-a venit mingea în picior, a fost o luptă între Rusescu și un jucător de la Rio Ave. Au rămas cu mingea, după aceea a venit acel șut, când mijlocașul de apărare (n.r. Prepeliță) a rămas fundaș central, ei au venit direct pe noi și au prins un șut extraordinar.

Meciul a fost mult mai greu decât mă așteptam, dar e bine că l-am scos la capăt și că am luat cele trei puncte. E o grupă destul de echilibrată, chiar dacă la prima vedere pare că Rio Ave nu este la nivelul celorlalte echipe, dar a demonstrat și astăzi, și în alte meciuri, mai puțin în meciul de acasă cu Dinamo Kiev. E o grupă destul de echilibrată!".

Rio Ave, aflată la prima aventură în turneul principal al vreunei competiții europene, rămâne pe ultimul loc și fără punct cucerit, după ce a jucat cu toate echipele din Grupa J. Steaua a preluat șefia grupei, având un golaveraj superior lui Aalborg și Dinamo Kiev, celelalte echipe care au câte 6 puncte.

Următorul meci al Stelei în UEFA Europa League este returul cu Rio Ave, programat joi, 6 noiembrie, de la ora 22:00 și care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO se vor vedea în timp REAL pe www.digisport.ro .și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑