Rusescu: ”Ne-au cam dominat în repriza a doua, dar nu mai contează. Aalborg, o surpriză pentru mine”



023 октября 2014

 

**VIDEO** Rusescu: ”Ne-au cam dominat în repriza a doua, dar nu mai contează. Aalborg, o surpriză pentru mine”

Raul Rusescu, autorul ambelor goluri ale Stelei în meciul cu Rio Ave (VIDEO&DETALII), susține că a fost o surpriză pentru el că Aalborg a reușit s-o bată cu 3-0 pe Dinamo Kiev și grupa s-a complicat, la vârf, acolo unde trei echipe au acum câte șase puncte după primele trei meciuri.

”A fost un meci destul de dificil, un meci bun din partea noastră, în care am câștigat, ne-am atins obiectivul. Era important să câștigăm, am practicat un joc bun și adversarii noștri de astăzi la fel. Au jucat bine, au avut ocazii, dar e bine că ne-am atins obiectivul.

Știam că este o grupă echilibrată încă de la început. Majoritatea ne vedeau pe noi și pe Dinamo Kiev favorite. Aalborg se ține bine, e o surpriză pentru mine că au învins azi, cu Dinamo Kiev, dar asta e viața. Mai avem meciuri de disputat, următorul e la Rio Ave acasă și important e să obținem puncte acolo. Ne-au cam dominat în repriza a doua dar nu mai contează. Important e că am știut să gestionăm situația”, a explicat golgheterul la zi al UEFA Europa League (DETALII&VIDEO), la microfonul Digi Sport.

Rusescu susține că nu a avut probleme și că schimbarea sa, în minutul 69 a meciului, nu a fost din cauze medicale.

„Nu s-a schimbat nimic, am fost scos din decizia antrenorului. M-am simțit bine atât cât am jucat. Sunt bucuros că am putut ajuta echipa și că am marcat”, a spus atacantul Stelei, care s-ar bucura să vină Mircea Lucescu selecționer la echipa României:

„Pițurcă-Reghecampf? Un duel prea îndepărtat pentru noi, avem destule meciuri pe care să ne concentrăm. Dacă voi avea timp, voi urmări meciul dintre ei doi cu cea mai mare plăcere.

Dacă e să vină Lucescu selecționer, eu mă bucur. E un antrenor cu rezultate, de succes”.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑