Adi Popa s-a accidentat cu Rio Ave și a ieșit acuzând dureri mari



023 октября 2014

 

**VIDEO** Adi Popa s-a accidentat cu Rio Ave și a ieșit acuzând dureri mari

Revenit recent printre titularii Stelei, după o accidentare la umăr care l-a făcut să lipsească o perioadă destul de lungă de pe teren, Adi Popa a ieșit accidentat la meciul cu Rio Ave, câștigat joi cu 2-1 de campioana României în a treia etapă a Grupei J din UEFA Europa League (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

În minutul 64, "vitezistul" din echipa lui Gâlcă a făcut un efort impresionant în flancul drept, insistând la o minge care părea pierdută. A reușit să trimită slab în careu, fără urmări pe tabela de marcaj, dar a pierdut duelul fizic cu Gouano și a fost aruncat în panourile publicitare, în spatele liniei de fund.

Adi Popa (26 de ani) a rămas întins pe gazon și a cerut intervenția echipei medicale, care a dat verdictul după numai un minut: mijlocașul a trebuit să fie înlocuit. A acuzat o leziune la piciorul stâng și s-a putut deplasa doar sprijinit de un membru al staff-ului stelist. Ajuns pe bancă, i-a fost aplicată o pungă cu gheață pe picior și, din câte se pare, are leziuni la genunchi și la degetele de la mână.

"Are ceva leziuni la genunchi, ceva la cap și la degetele de la mână. Din câte se pare, nu este nimic grav, dar așteptăm în orele următoare să ni se spună.", a declarat antrenorul stelist Costel Gâlcă, la finalul meciului Steaua - Rio Ave 2-1.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑