Steaua a avut doar 16.000 de spectatori cu Rio Ave, dar a vândut 26.000 de bilete la derby: ”Fanii vor cu Dinamo!”



023 октября 2014

**VIDEO** Steaua a avut doar 16.000 de spectatori cu Rio Ave, dar a vândut 26.000 de bilete la derby: ”Fanii vor cu Dinamo!”

Președintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, nu se împacă deloc cu ideea că la meciul cu Rio Ave, 2-1 (VIDEO&DETALII) tribunele Arenei Naționale au fost aproape goale. Teoria sa este că fanii roș-albaștrilor se ”păstrează” pentru meciul cu Dinamo, de vineri, 31 octombrie, din etapa a 13-a a Ligii 1.

„Mi se pare că trebuie să ne reevaluăm puțin declarațiile de la tragerea la sorți după etapa aceasta. Spuneam că Rio Ave e pentru prima oară în Europa, Dinamo Kiev e favorită și Aalborg va fi la bătaie cu noi. Dar, vedeți, nu a fost chiar așa... Mai sunt de jucat încă trei meciuri.

Au fost în jur de 16.000 de spectatori. Mă gândesc că spectatorii s-au gândit la meciul cu Dinamo. Până în seara asta s-au vândut deja 26.000 de bilete pentru acel meci. Oamenii s-au gândit cu o săptămână înainte să vină mai bine la cel cu Dinamo, decât la ăsta. Pentru că nu exista niciun alt motiv să nu vină la acest meci. Era acoperișul tras, nu ploua... Mă rog, ar fi fost mai frumos cu 30-40 de mii de spectatori în tribună”, a declarat președintele campioanei României, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Valeriu Argăseală a vorbit și despre accidentarea lui Adi Popa, ieșit în minutul 66 al partidei cu lusitanii, după ce s-a lovit la același umăr la care a mai avut probleme.

„Adi Popa a recidivat accidentarea pe care a avut-o la umăr și nu se știe când o să fie recuperat. Din păcate, a fost lovit în același loc în care a mai avut probleme, la umărul stâng. În următoarea săptămână, în cinci zile avem trei meciuri. Jucăm în Cupă, dar tot cu o echipă de Liga 1, jucăm cu Târgu Mureș, care ne va pune probleme, iar apoi, la sfârșitul săptămânii, cu Dinamo, un meci care nici nu mai trebuie menționat, că știm ce înseamnă un derby cu Dinamo”, a explicat Argăseală, care a reiterat faptul că Steaua poartă negocieri în continuare cu jucătorii aflați pe final de contract, pentru a le prelungi angajamentele:

„Există discuții în continuare cu toți jucătorii aflați la sfârșit de contract, Latovlevici, Szukala, Arlauskis, dar mai mult nu vă pot spune”.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑