Corina Căprioriu şi Andreea Chiţu știu secretul succesului pe tatami: "Am concurat relaxate"



023 октября 2014

 

**VIDEO** Corina Căprioriu şi Andreea Chiţu știu secretul succesului pe tatami:

Medalia de aur cucerită la Grand Prix-ul de judo de la Tashkent a convins-o pe Corina Căprioriu să rămână în sală. Vicecampioana olimpică de la Londra nu mai urcase pe podium din luna mai, când a ocupat locul 3 la European Open de la Madrid.

„Sunt relaxată și mulțumită de ce am obținut la Grand Prix-ul de la Tashkent. Așteptam de mult și chiar îmi doream foarte mult să urc pe podium și, bineînțeles, nu pe orice treaptă și chiar mi-a fost dor să-mi aud imnul.

Eram blocată psihic și chiar m-am săturat să tot pierd și la un moment dat chiar mă gândeam să mă retrag, pentru că m-am gândit că îmi ajunge să pierd atât”, a declarat Corina Căprioru.

Andreea Chiţu a terminat şi ea pe locul 1 la Tashkent şi a urcat în clasamentul mondial. Turneul din Uzbekistan a contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

„Mă bucur că am reușit să câștig prima medalie de aur la competițiile de verificare. A fost o competiție relaxantă din punctul meu de vedere, nu am fost atât de stresată, nu am pus atâta presiune pe mine și am reușit să fac o competiție tactică.

La locul 1 au fost acordate 300 de puncte și cu acest punctaj am reușit să urc pe locul 2 în clasamentul mondial”, a explicat Andreea Chițu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑