Cicliştii despre noul traseu din Turul Franţei. ''Aştept cu nerăbdare această competiţie''



023 октября 2014

 

Turul Franţei din 2015 va una dintre cele mai spectaculoase ediţii din ultimii ani! Unii ciclişti spun că noul traseu va pune probleme concurenţilor, iar alţii au declarat că vor profita de acestea pentru a obţine performanţe remarcabile.

Cei mai bun ciclişti din lume sunt impresionaţi de traseul stabilit pentru Turului Franţei din 2015, care a fost deja prezentat la Paris. Câştigătorul competiţiei din acest an, Vicenzo Nibali a declarat că îi va fi greu să repete performanţa vara viitoare, deoarece sunt mai mulţi favoriţi pentru a cucerit prestigiosul trofeu.

"E dificil şi încă prematur să spui cine e favoritul acestei curse. Vom vedea cine va fi în formă în timpul sezonului sau în timpul pregătirilor pentru Turul Franţei. Desigur, în această listă a posibililor favoriţi se înscriu Froome, Contador sau Quintana", a menţionat ciclistul Vicenzo Nibali.

Un alt ciclist, Mark Cavendish crede că poate avea o evoluţie bună pe un astfel de traseu, mai ales în cea de-a doua săptămână din Turul Franţei.

"În a doua săptămâna vom ajunge în munți. Acolo va fi vânt, drumuri mici, dealuri mici. Va fi mult stres şi toţi vor fi foarte obosiţi. Există o mulțime de oportunități pentru mine ca sprinter. Aştept cu nerăbdare această competiţie", a spus ciclistul Mark Cavendish.

Ediţia din 2015 a Turului Franţei va avea loc în perioada 4-26 iulie şi va începe pentru a şasea oară în istorie din Olanda. Cicliştii vor avea de evoluat 21 de etape şi de parcurs o distanţă totală de 3344 de kilometri, inclusiv două zile de pauză.  

Marile bătălii sunt aşteptate să se dea în ultima săptămână, pe cele trei ascensiuni de categorie superioară,  Pra-Loup, La Toussuire şi pe legendara căţărare Alpe d'Huez, pe care cicliştii vor urca în penultima etapă. În total, ediţia din acest an a Marii Bucle va avea cinci finaluri de etapă în căţărare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑