Duckadam îl vede pe Keşeru cel mai bun fotbalist român din 2014, iar pe Reghe cel mai bun antrenor



023 ноября 2014

 

**VIDEO** Duckadam îl vede pe Keşeru cel mai bun fotbalist român din 2014, iar pe Reghe cel mai bun antrenor

Helmuth Duckadam este de părere că golgheterul Ligii I, Claudiu Keşeru, merită să fie desemnat jucătorului român al anului, în timp ce fostul tehnician, Laurenţiu Reghecampf, ar trebui să primească premiul pentru cel mai bun antrenor.

"Pentru evoluţia din acest tur de campionat, eu îl văd pe Keşeru jucătorul anului. La antrenori, îl văd pe Reghecampf", a spus preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, într-o intervenţie telefonică la Digi Sport.

Fostul mare portar a discutat şi despre victoria pe Steaua a obţinut-o sâmbătă în faţa celor de la FC Braşov, scor 2-0 (DETALII AICI), rezultat în urma căruia actuala campioană şi-a consolidat poziţia de lider.

"Cred că băieţii nu-şi făceau foarte multe probleme şi cred că de aceea au abordat mai lejer prima repriză, dar important era, pe lângă rezultat, să nu se accidenteze nimeni, pentru că avem nevoie de toţi jucătorii joi, la Aalborg", a spus Duckadam.

Partida de pe stadionul Steaua s-a disputat fără spectatori, o decizie pe care Duckadam a criticat-o.

"Fotbalul nu e fotbal fără spectatori, am mai spus-o de multe ori. Trebuie să se găsească alte soluţii. Şi aşa foarte puţină lume vine la meciuri. Însă chiar nu mi-am pus probleme că n-am putea câştiga acest joc, chiar dacă orice echipă care vine în Ghencea joacă cu multă ambiţie, pentru că nu are ce pierde. Cred că valoarea noastră este mult prea mare ca să ne mai încurcăm acasă", a precizat eroul de la Sevilla.

Pentru Steaua urmează duelul cu Aalborg din Europa League, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană.

"Este important să câştigăm cu Aalborg, ca să nu mai avem emoţii în ultima partidă. Va fi un meci greu, pentru că Aalborg a arătat că este o echipă valoroasă şi când te prinde - au păţit-o cei de la Dinamo Kiev -, te taxează", a afirmat Duckadam.

"Cred că trebuie să începem foarte bine acest joc, pentru că nu ne putem permite să avem o repriză slabă. Acest lucru te costă şi nu suntem o echipă care să revină după ce primeşte gol. Trebuie să începem foarte tare, să-i surprindem prin jocul nostru agresiv şi atunci datele problemei ar putea să fie în favoarea noastră", a continuat preşedintele de imagine al campioanei.

"Primul obiectiv rămâne campionatul, pentru că nu cred că ne putem permite să ne propunem să câştigăm Europa League. Dar, cu siguranţă, că unul dintre obiectivele noastre este calificarea în primăvara europeană. Cred că ar fi o mare dezamăgire dacă nu ne-am califica", a încheiat Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑