Prepeliță, după victoria din meciul 300: "La Aalborg trebuie să câștigăm"



023 ноября 2014

 

Sâmbătă seara, împotriva celor de la FC Brașov, Andrei Prepeliță a jucat meciul cu numărul 300 în Liga 1. Steaua s-a impus cu 2-0 în fața stegarilor (VIDEO AICI).

Mijlocașul de 28 de ani și-a exprimat mulțumirea pentru atingerea acestui prag aniversar: "Mă simt la fel, a fost această cifră rotundă. Sunt bucuros că am ajuns la această bornă, sper să fie bine în continuare."

Prepeliță consideră că FC Brașov a fost un adversar incomod, însă golul înscris de Adi Popa a descătușat formația din Ghencea: "Am avut un meci mai dificil, cu o echipă care a stat bine în teren, nu au existat spații. Am început bine a doua repriză, apoi am mai marcat încă o dată și am fost siguri de victorie."

Steaua are un nou joc important joia viitoare, în deplasare, cu Aalborg. O victorie în Danemarca ar asigura prezența campioanei României în primăvara Europa League. Meciul este transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, joi, 27 noiembrie, de la ora 20:00, iar fazele VIDEO vor putea fi văzute LIVE pe site-ul digisport.ro

"Este un meci greu, decisiv, trebuie să câștigăm acolo. Nu va fi un meci ușor, Aalborg este o echipă bună pe teren propriu. E important să câștigăm, nu contează cu ce scor. Nu plecăm cu gândul la egal.", a conchis Prepeliță.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑