Pugilistul Manny Pacquiao a obţinut victorie clară în faţa americanului Chris Algieri



023 ноября 2014
Foto: fightnights.com

Filipinezul Manny Pacquiao și-a apărat cu success titlul de campion mondial în versiunea WBO la categoria semimijlocie după ce l-a învins pe Chris Algieri. În meciul care a avut loc în Macao, Pacquiao și-a dominat adversarul încă din primele runde și l-a trimis la podea pe Algieri de şase ori pe parcursul celor 12 runde. Arbitrii-judecători l-au considerat în unanimitate câştigător pe filipinez.

În urma acestui succes, Manny Pacquiao a obținut a 57-a victorie, dintre care 38 prin knock-out. Filipinezul mai are în palmares 6 remize, iar de două ori s-a văzut învins. După ce și-a păstrat centura de campion mondial în versiunea WBO, Pacquiao negociază în continuare cu Floyd Mayweather pentru meciul așteptat de toată lumea.

Tatăl lui Mayweather a anunțat în luna septembrie că marele duel ar putea avea loc în 2015, cu o bursă de 200 milioane de dolari.

În aceeași gală de la Macao, americanul Jessie Vargas și-a apărat cu success centura de campion al categoriei super-ușoară în versiunea WBA, după o victorie la puncte obţinută în fața mexicanului Antonio DeMarco.

Multiplul campion olimpic și mondial, Vasili Lomacenko, din Ucraina, l-a învins la puncte pe thailandezul Piriyapyno și și-a păstrat centura WBO la categoria pană.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑