EXCLUSIV Bănel ar juca gratis pentru Pițurcă, în Arabia Saudită: “Accept și variante din România!”



023 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Bănel ar juca gratis pentru Pițurcă, în Arabia Saudită: “Accept și variante din România!”

Bănel Nicoliță are numeroase oferte, însă nu reușește să își găsească echipă de luni bune. Fostul stelist și-a redus pretențiile: ar accepta chiar și un transfer printre arabi sau, înapoi, în România.

Fotbalistul nu are echipă din vară, de când s-a despărțit de Saint-Etienne. Fostul stelist vrea sa își găsească rapid un contract, chiar dacă ar fi vorba despre o formație din ţară, sau arabii de la Al Ittihad.

“Dacă m-ar suna, m-aș duce imediat, fără să cer nimic, pentru că nea Piți m-a ajutat foarte mult. Sunt discuții, am vorbit și în Franța, și în Turcia, și în Arabia, aștept răspunsuri concrete. Iau orice variantă în calcul în momentul ăsta, inclusiv în România. Pentru că mi-e dor să joc, să mă antrenez.”, a declarat EXCLUSIV pentru Digi Sport, fotbalistul, întrebat despre o nouă colaborare cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Cea mai bună variantă pentru Bănel ar fi Italia. Aflată la 12 puncte de liderul Juventus, Napoli nu renunță la lupta pentru titlu, însă are nevoie de întăriri: “Sunt pe lista lor, de vreo trei, patru jucători. Șia tunci, sunt foarte încântat de acest lucru. Momentan, nu știu absolut nimic. Nu mai am răbdare, sunt disperat să joc.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑