Pavel Pocatilov este sigur că îl va învinge pe Guzstav Dietz la turneul "Eagles Fighting Championship"



024 мая 2016
Foto: Facebook.com// Pavel Pocatilov
Pavel Pocatilov este unul dintre cei mai experimentaţi luptători în artele marțiale mixte din Moldova. El se va confrunta la turneul "Eagles Fighting Championship" de la Chişinău cu maghiarul Guzstav Dietz într-o categorie de greutate nouă pentru el, cea de 93 de kilograme.
"Eu deja am luptat în această categorie de greutate la Campionatul Mondial rezervat amatorilor. Îmi cunosc adversarul, sunt gata să lupt cu el. Ştiu ce va face în ring, dar în acelaşi timp cunosc ce am de făcut eu. Sunt sigur de victorie", a spus luptătorul MMA, Pavel Pocatilov. 
Pavel Pocatilov va reveni vineri în ringul profesionist după o pauză îndelungată.
"Pavel Pocatilov este un luptător experimentat, care deja ne-a bucurat cu succesele sale pe arena naţională şi internaţională. Acum el a revenit în ring într-o categorie nouă, cea de 93 de kilograme, una mai grea", a spus antrenorul Ion Gheorghiu. 
"Sunt curios să văd lupta lui Pavel Povatilov, pentru că el a trecut într-o altă categoria de greutate. Sper că va fi luptă frumoasă, pentru că Pavel este un luptător experimentat. După asta vom decide cum Pocatilov îşi va continua cariera", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 
Turneul "Eagles Fighting Championship" se va desfășura pe 27 mai, în capitala Republicii Moldova. Este a doua competiţie MMA organizată la Chișinău de asociaţia FEA.
Biletele de intrare la eveniment pot fi procurate la casele Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu".
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑