Alexandru Spiridon va fi secundul lui Mircea Lucescu la Zenit Sankt-Petersburg



024 мая 2016
Foto: moldova.sports.md
Alexandru Spiridon îl va urma pe Mircea Lucescu la Zenit Sankt-Petersburg şi va fi secundul acestuia, precum a fost în ultimii 12 ani, la Șahtar Donețk. Antrenorul moldovean va semna un contract pe trei ani cu gruparea rusă.
"El este primul şi unicul asistent al lui Mircea Lucescu. Indiferent unde va fi Lucescu, la Şahtar sau la Zenit, acolo va fi şi Spiridon. Vom avea un basarabean în staff-ul tehnic al echipei Zenit. Spiridon va fi mâna dreaptă şi mâna stângă a lui nea Mircea", a declarat Arcadie Zaporojanu, impresar.
Mircea Lucescu a semnat contractul cu Zenit Sankt-Petersburg într-un loc special: "Pe un iaht în largul râului Neva. Pe o parte se vedea clădirea Ermitajului, iar pe altă parte cetatea Petropavlosvsk, cele mai frumoase peisaje pe care le are Sankt-Petersburgul".
Noul staff tehnic al clubului Zenit va fi prezentat la începutul lunii viitoare. Conform impresarului Arcadie Zaporojanu, Zenit va avea ca obiectiv să fie în primele 10 cluburi din Europa. Formaţia din Sankt-Petersburg a câştigat în acest sezon Cupa Rusiei și medaliile de bronz în campionat.
Lucescu şi Spiridon au plecat de la Şahtar Doneţk după 12 ani, perioadă în care au cucerit nu mai puţin de 22 de trofee în Ucraina și Europa.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑