Tehnicianul Zarea Bălţi: Milsami are mai multe şanse să câştige Cupa Moldovei



024 мая 2016
Foto: publika.md
Finala Cupei Moldovei la fotbal va opune miercuri, 25 mai, pe stadionul Zimbru din Chişinău, ex-campioana Milsami Orhei formației Zarea Bălți, reprezentanții căreia conferă adversarilor statutul de favoriți.
Antrenorul bălțean Igor Rahaev a mărturisit că adversarii sunt mai experimentaţi.
"După părerea mea, Milsami are mai multe şanse, deoarece echipa este mai experimentată. A jucat și în Liga Campionilor, şi în Liga Europei", a spus antrenorul Zarea Bălţi, Igor Rahev. 
De partea cealaltă, tehnicianul orheienilor, Andrian Sosnovschi, consideră că cele două formaţii au şanse egale la victorie.
"Cine va fi pregătit la momentul dat mai bine, atât fizic, cât și mental sau psihologic, acela va avea prima şansă", a spus antrenorul Milsami Orhei, Andrian Sosnovschi. 
Partida are o miză mare pentru cele două cluburi. Câştigătoarea trofeului va participa în tururile preliminare ale Ligii Europei.
"Vrem să câştigăm această cupă, să o ducem la Bălţi şi să ne mândrim cu asta. Putem spune că suntem o echipă nouă, pentru că ne-am adunat în vară", a spus preşedintele Zarea Bălţi, Andrian Bogdan. 
"Aici depinde cum fiecare om în parte se va pregăti de meci. Am încredere în toţi băieţii care sunt acum în lot", a spus căpitanul Milsami Orhei, Vadim Bolohan. 
Până acum Zarea nu a câştigat niciodată Cupa Moldovei, Milsami reușind să cucerească trofeul în 2012.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑