Căpitanul "galacticilor" AMENINŢĂ Atletico Madrid cu atacul înainta finalei Ligii Campionilor



024 мая 2016
Foto: antena3.ro
Fotbaliștii lui Real Madrid au început războiul declaraţiilor înainta finalei Ligii Campionilor. Căpitanul "galacticilor", Sergio Ramos, ameninţă adversara Atletico Madrid cu atacul.
"Cel mai important lucru pentru mine este defensiva, deoarece avem o ofensivă de invidiat. Suntem norocoşi că dispunem de astfel de atacanţi care pot decide soarta unui meci. Trebuie să muncim mult şi să demonstrăm că nu în zădar am ajuns în finală", a spus Ramos.
Antrenorul lui Real, Zinedine Zidane, consideră că finala va fi una echilibrată, chiar dacă echipa sa este considerată favorită.
"Ne dăm seama că va fi un meci dificil, dar vom fi gata atât din punct de vedere fizic, cât şi moral. Sfârşitul campionatului Spaniei a fost unul extraordinar pentru noi. Împotriva lui Atletico nu ne va fi deloc uşor. Va fi o finală cu şanse egale din primul minut şi până la fluierul  final", a precizat Zidane.
Jucătorii şi antrenorii lui Atletico nu se grăbesc să facă declaraţii. Ei se relaxează înaintea finalei. Diego Simeone și ai lui au vizitat arena "La Peineta", noul stadion al clubului cu capacitatea de 68 mii de spectatori, situat la 10 km de vechea arenă, Vicente Calderon.
Finala Ligii Campionilor, partida Real-Atletico va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 21:45, pe stadionul San Siro din Milano. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Prime.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑