Petrolul a ajuns în Albania vrea să câștige și returul cu Flamurtari: “Am venit să dominăm din primul minut”



024 июля 2014

 

**VIDEO** Petrolul a ajuns în Albania vrea să câștige și returul cu Flamurtari: “Am venit să dominăm din primul minut”

Petrolul joaca returul cu Flamurtari astazi, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1. „ Suntem favoriți la calificare!", spune Razvan Lucescu, după ce i-a învins cu 2-0 pe albanezi în prima manşă, de la Ploiești.

Petrolul mai are de trecut testul din Albania pentru a se califica în turul trei preliminar Europa League. Ploieștenii au ajuns cu o zi înaintea partied în Albania și s-au antrenat pe stadionul lui Flamurtari, o arenă cu doar 5 000 de locuri.

După 2-0 în tur, Răzvan Lucescu vrea să scape de emoții printr-o nouă victorie: “Este un rezultat care ne obligă să fim foarte atenți, concentrați, un rezultat care ne oferă prima șansă. Gândul meu e să câștigăm, e fără discuție acest lucru. Va trebui să fim perfecți.”

Și fotbaliștii Petrolului sunt deciși să se impună la Vlora. “Vrem să dominăm din primul minut. Venim aici pentru a câștiga meciul și să mergem în faza următoare.”, a declarat Geraldo Alves, la conferința de presă din Albania.

Flamurtari – Petrolul va fi în direct pe Digi Sport 1 de la ora 20:00. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑