Tănase vorbește despre transfer abia după "dubla" cu Aktobe: "Ne gândim doar la grupele UCL"



024 июля 2014

 

**VIDEO** Tănase vorbește despre transfer abia după

Cristi Tănase este unul dintre jucătorii de care Steaua s-ar putea despărți în această vară, în cazul în care echipa lui Costel Gâlcă își va îndeplini obiectivul și va ajunge în grupele UEFA Champions League.

Până acolo, campioana Ligii 1 mai are două hopuri: "dubla" cu Aktobe din turul III preliminar, iar apoi ultimele două meciuri, din play-off.

La finalul partidei cu Stromsgodset (2-0), Cristi Tănase a vorbit despre jocul roș-albaștrilor, dar și despre obiectivele imediate ale grupării din Ghencea. El a dezvăluit ce au discutat între ei fotbaliștii Stelei, cu puțin timp înainte de a păși pe gazonul Arenei Naționale.

"Am avut un meci foarte greu, cu toții am știut că avem un meci dificil, cu o echipă puternică, tehnică. Ne-au pus și ei probleme, dar din fericire am reușit să câștigăm și să ne calificăm. Chiar vorbeam între noi că avem un meci foarte greu. Ne spuneam că trebuie să stăm concentrați înaintea meciului, ca să putem să câștigăm. Este un parcurs foarte greu până în grupele UCL, dar nu avem ce să facem, trebuie să luptăm ca să ajungem acolo. Am câștigat azi cu 2-0, s-a văzut că, deși nu am reușit un joc foarte spectaculos, puteam să mai înscriem. Cred că putem să ajungem unde ne dorim, acolo, în grupe", a declarat Tănase. 

Despre viitorul adversar din UCL, Aktobe, din Kazahstan, Tănase și colegii săi nu au prea multe detalii: "Mergem încrezători acolo, cu gândul la victorie. Nu știm nimic despre această echipă. Mergem la hotel, ne odihnim și după aceea vedem ce o să se întâmple".

Chestionat pe marginea faptului că mai mulți titulari ai Stelei se pregătesc de transferuri în străinătate, așa cum s-a întâmplat cu Rusescu, Chiricheș, Tătărușanu, Bourceanu și Pintilii, Tănase a adăugat: "Nu este adevărat, niciun jucător nu vrea să plece deocamdată. Oricine își dorește să ajungă la o echipă mai mare, dar deocamdată ne gândim doar la Steaua, să intrăm în grupele Champions League. Mai avem câteva meciuri și trebuie să le câștigăm. Motivație există în continuare, să joci în grupele Champions League, te simți fotbalist. Deocamdată avem un meci foarte greu cu Rapid, sperăm să câștigăm, să intrăm cu dreptul și în Liga 1. Așteptăm pe oricine la echipă cu brațele deschise!".

Tănase a fost integralist cu Stromsgodset, oferind pasa decisivă la golul lui Cornel Râpă, cel care a deschis scorul în fața nordicilor. Primul meci cu va fi Aktobe în deplasare, pe 29 sau 30 iulie, iar returul la Bucureşti, pe 5 sau 6 august.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑