Râpă a marcat primul său gol la Steaua, după 26 de meciuri: "Am fost timorați"



024 июля 2014

 

**VIDEO** Râpă a marcat primul său gol la Steaua, după 26 de meciuri:

Steaua și Costel Gâlcă au trăit o eliberare totală în minutul 72 al partidei cu Stromsgodset, din manșa a doua a turului II preliminar UEFA Champions League. În acel minut, la scorul de 0-0, Cornel Râpă (24 de ani) a deschis scorul pentru roș-albaștri, pecetluind astfel soarta calificării (DETALII).

După o fază lucrată excelent în flancul stâng, Cristi Tănase a pătruns în careu și a centrat în fața porții, de unde Râpă a aplicat o finalizare simplă, cu latul. Până în acel moment, Steaua a avut emoții la două ocazii mari ale nordicilor, echipa lui Gâlcă nereușind să desfacă sistemul defensiv al lui Stromsgodset în prima oră de joc.

Chiar înainte de gol, în minutul 60, Râpă a mai avut o șansă mare de gol, când Chipciu i-a pasat mingea în interiorul careului, dar șutul său din prima s-a dus dezamăgitor, pe lângă. Fundașul dreapta adus de la Oțelul s-a revanșat în minutul 72, când a marcat primul său gol în tricoul Stelei, pe care-l îmbracă din 2012. El a fost transferat în Ghencea pentru o sumă modică de aproximativ 100.000 de euro.

Până acum, Râpă a jucat pentru Steaua 15 meciuri de campionat (12 ca titular), 5 meciuri în Cupa României (3 ca titular) și 6 partide în cupele europene (toate ca titular), fără să-și treacă numele pe lista marcatorilor până la disputa cu Stromsgodset, de pe Arena Națională.

Astfel, gălățeanul a marcat primul său gol la Steaua după 26 de meciuri. A fost, totodată, prima sa reușită în cupele europene, după ce Râpă a mai jucat în grupele Champions League cu Oțelul.

"Am început puțin mai timorați, dar a fost o chestiune de timp să ne impunem. E un început de sezon și ne vom intra în curând în ritm. Normal că ne gândim să ne calificăm, asta e important. De aici plecăm! Nu ne gândim deocamdată la meciu cu cei din Kazahstan, ci întâi la cel din campionat", a declarat Cornel Râpă la finalul partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑