Sânmărtean s-a supărat pe Gâlcă, dar Stanciu îl laudă: "Ne dă o stare bună de spirit"



024 июля 2014

 

**VIDEO** Sânmărtean s-a supărat pe Gâlcă, dar Stanciu îl laudă:

Steaua a trecut de al doilea tur preliminar din UEFA Champions League, însă nu toți jucătorii au fost fericiți la finalul dublei cu Stromsgodset.

Schimbat după o oră de joc, Lucian Sânmărtean a fost deranjat de decizia pe care a luat-o Costel Gâlcă. Nicușor Stanciu, chiar omul care l-a schimbat pe fostul jucător al Vasluiului, își apără colegul și spune că Sânmărtean este un om esențial în jocul roș-albaștrilor.

"Nu l-am văzut pe Sânmărtean cum a ieșit. El este un jucător important, ne ajută și ne dă o stare bună de spirit când este în teren și îl vedem cum joacă. Nu cred că Lucian a fost supărat sau nervos", a spus Stanciu, la finalul partidei.

Mijlocașul Stelei speră să ajungă din nou în grupele UEFA Champions League și așteaptă o prestație mai bună a echipei sale, care a făcut doar trei puncte în sezonul trecut al competiției, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

"Ne gândim la meciul de campionat care urmează, apoi la cel din Kazahstan. Nu știm nimic despre echipa cu care vom juca, dar nu auzisem nici despre Stromsgodset, știam doar de Rosenborg și de alte echipe din Norvegia. A fost cel mai greu adversar pe care îl puteam întâlni, iar ei și-au demonstrat valoarea.

Ne dorim foarte mult să ajungem iar în Champions League, sper să reușim, dar știm că trebuie să muncim dublu.

Anul trecut am fost toți debutanți și de aceea cred că nu am reușit să facem mai multe puncte. Golul înseamnă foarte mult, este al doilea gol în cupele europene, după cel de la Varșovia", a mai afirmat Stanciu, care a marcat în remiza cu Legia de anul trecut, scor 2-2 (VIDEO AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑