După o pauză de trei ani, Barcelona a transferat un fundaş



024 июля 2014

 

După o pauză de trei ani, Barcelona a transferat un fundaş. În apărarea catalană a ajuns francezul Jeremy Mathieu, care în ultimii cinci ani a jucat la Valencia. Această mutare deja a trezit controverse. Un fost fundaş al Barcelonei a declarat că jucătorul a costat prea scump şi nu se ridică la nivelul echipei.

Fundaşul francez Jeremy Mathieu a fost transferat la Barcelona de la Valencia pentru suma de 20 de milioane de euro. Transferul a avut loc la insistenţa antrenorului Luis Enrique. Jucătorul urma să plece cu "liliecii" într-un turneu în Peru, însă pe ultima sută de metri, Mathieu a luat zborul spre capitala Cataloniei. Fotbalistul a semnat o înţelegere pe patru ani, iar clauza de reziliere a contractului a fost mărită până la 50 de milioane de euro.

cesta a devenit primul fundaş transferat de Barcelona în ultimii trei ani şi, cel mai probabil, va juca pe poziţia fostului căpitan al catalanilor, Carles Puyol, sau a unui alt fost fundaş al Barcei, Rafael Marquez. Ultimul deja a reuşit să critice decizia fostui său club să-l transfere pe francez. Mexicanul a declarat în presă că Mathieu nu constă banii pentru transfer şi nu se ridică la nivelul clubului de pe Camp Nou.

Mathieu, în vârstă de 30 de ani, a adunat 176 de apariţii în tricoul Valenciei şi a marcat şapte goluri. Acesta a ajuns în campionatul Spaniei în 2009, de la Toulouse, iar înainte de asta a mai evoluat la formaţia Sochaux. Fotbalistul a adunat doar două selecţii la naţionala Franţei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑