Victorie cu 7-0 a lui Manchester United la primul meci cu olandezul Louis van Gaal pe bancă



024 июля 2014

 

**VIDEO** Victorie cu 7-0 a lui Manchester United la primul meci cu olandezul Louis van Gaal pe bancă

Olandezul Louis Van Gaal a avut parte de un debut excelent la noua sa echipă. Manchester United a câștigat cu 7-0 amicalul jucat în compania celor de la Los Angeles Galaxy.

În fața a 86.432 de spectatori prezenți pe arena care a găzduit finala Campionatului Mondial din 1994, olandezul a trimis în teren doar doi jucători (Evans și Welbeck) care au evoluat în primul amical jucat de United vara trecută, când David Moyes a fost instalat pe banca tehnică.

Căpitanul "diavolilor" a fost scoțianul Darren Fletcher, cel mai vechi component al echipei de pe Old Trafford. Van Gaal a ales sistemul 3-5-2, așezare asemănătoare cu cea a Olandei de la CM 2014.

Englezii au deschis repede scorul, în minutul 13. Welbeck a marcat cu un șut de la peste 20 de metri. Până la pauză United a mai înscris de două ori prin Wayne Rooney, în minutele 42 și 45+1.

În partea secundă, încă doi fotbaliști din lotul lui Van Gaal au realizat câte o dublă. Debutantul Reece James, intrat în locul lui Shaw, a marcat în minutule 62 și 84, iar Ashley Young a stabilit scorul final cu golurile din minutele 88 și 90. Ambele reușite ale fostului jucător de la Aston Villa au fost înscrise din pasele lui Ander Herrera.

Pentru United urmează încă trei partide amicale în turneul din Statele United. Englezii vor juca împotriva unor formații de top. Pe 26 iulie vor întâlni AS Roma, pe 30 vor juca în compania celor de la Inter iar ultimul duel va fi cel cu Real Madrid, programat pe 2 august.

Manchester United (3-5-2): De Gea (Lindegard '46) - Smalling (Blackett '46), Jones (Rafael '46), Evans (Keane '46) - Valencia (Cleverley '46), Ander Herrera, Mata (Kagawa '46), Fletcher, Shaw (James '46) - Rooney (Young '46), Welbeck (Nani '46)

Antrenor: Louis Van Gaal


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑