Tecău se pregătește de US Open Series la Miami, cu Rojer și Andy Murray



024 июля 2014

 

**VIDEO** Tecău se pregătește de US Open Series la Miami, cu Rojer și Andy Murray

Majoritatea jucătorilor importanți din circuit au intrat în vacanță după încheierea turneului de la Wimbledon, însă acum au reluat pregătirile pentru circuitul american ce va începe în luna august. 

Urmează cele două competiții Masters, de la Toronto și Cincinnati, transmise ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport și pe site-ul digisport.ro, iar apoi ultimul Grand Slam al anului, US Open. 

Sportivii au trecut deja la pregătirea pe terenurile dure din State, iar unul dintre ei este și Horia Tecău. Cel mai bun jucător român de dublu se află la Miami, unde se antrenează alături de partenerul său, Jean-Julien Rojer și de câștigătorul de la Wimbledon din 2013, Andy Murray. 

Britanicul și Rojer au reședințe în Florida și sunt familiarizați cu terenurile de la Crandon Park. De asemenea, Horia se antrenează des în complexul de la Miami, astfel că toți trei au început pregătirile împreună. 

Într-un material video postat pe pagina oficială de Facebook, Murray dezvăluie cum arată o scurtă parte din aceste antrenamente. Britanicul se pregătește alături de Horia și Juls, sub atenta supraveghere a lui Amelie Mauresmo. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑