EXCLUSIV Nume-surpriză susţinut de suporterii giuleștenilor pentru conducerea Rapidului: Nae Stanciu!



024 июля 2014

**EXCLUSIV** Nume-surpriză susţinut de suporterii giuleștenilor pentru conducerea Rapidului: Nae Stanciu!

În discuţiile pe care le-au purtat pentru vânzarea Rapidului, cei patru suporteri-acţionari care deţin 80 la sută din acţiunile clubului l-au rugat pe Valerii Moraru să numească la Rapid, în primul rând, oameni care sunt legaţi de trecutul clubului. Iar unul dintre ei să fie Nicolae Stanciu, pe care să-l pună preşedinte sau vicepreşedinte.

"Nu înseamnă că dacă poate fi adusă o supervaloare să nu o facem pentru că a jucat în altă parte. Dar mergeţi pe mâna unor foşti rapidişti care să fie oameni serioşi şi dedicaţi", i-ar fi spus cei patru suporteri lui Moraru. Care a fost de acord fără reţineri.

Din păcate pentru rapidişti, negocierile dintre Valerii Moraru şi acţionari, purtate miercuri la biroul de insolvenţă al administratorului judiciar Cristina Andronache, s-au încheiat tot în coadă de peşte. "Sunt multe încurcături în acte. Eu am făcut o ofertă, rămâne să primesc un răspuns. Luni sper să se rezolve", a fost declaraţia oferită de omul de afaceri din Republica Moldova. Este însă a "n"-a amânare a clarificării situaţiei!

În aceste condiţii, Rapid va aborda meciul cu Steaua în aceeaşi situaţie incertă ca în ultimul an şi jumătate şi nu le rămâne celor de acolo decât să spere ca luni să se rezolve. Oricum, jucătorii vor primi un salariu imediat după ce în contul clubului vor intra cei 124.000 de euro pe care Astra i-a trimis ca rată din transferul lui Alex Ioniţă 2. Iar luni au primit 1.000 de euro.

O altă variantă importantă pentru conducerea Rapidului este Dinu Gheorghe, actualul conducător al Astrei, aflat în relaţii bune cu Moraru. În cazul în care "Vamă" ar fi alesul pentru funcţia de preşedinte, atunci Nicolae Stanciu ar deveni principalul colaborator al lui Dinu Gheorghe. Iar în cazul revenirii lui Dinu Gheorghe în Grant, alături de el ar readuce şi câţiva oameni de afaceri care au mai sponsorizat echipa în perioada 2007-20011.

327 de meciuri a disputat Nicolae Stanciu pentru Rapid 

18 meciuri a jucat Stanciu la FC Bihor, postură din care a jucat o dată contra Rapidului, pierzând cu 1-2

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑