Echipa naţională de fotbal pe plajă va debuta joi în preliminariile Campionatului European



024 августа 2016
Foto: libertatea.ro
Echipa naţională de fotbal pe plajă va debuta joi, 25 august, în ediția de rând a preliminariilor Campionatului European, Divizia B. În prima partidă reprezentativa Republicii Moldova va juca în compania celei a Estoniei. Din grupă mai fac parte România şi Ungaria.
Lotul echipei noastre este alcătuit din 12 jucători. Aceștia s-au deplasat în oraşul italian Catania, unde va avea loc turneul de calificare.
"Am efectuat câte două antrenamente pe zi, am participat într-un turneu internațional. Cred că echipa se află într-o formă bună. Este clar ca Portugalia, care este campioana mondială, este și principala favorită, dar noi vom lupta până la urmă", a declarat selecționerul, Vasile Arlet. 
"Pornim cu o dispoziţie foarte bună. Am avut antrenamente foarte interesante, ne-am pregătit de toate echipele cu care vom disputa meciurile la Superligă cu Estonia, Ungaria şi România", a spus căpitanul Andrei Negara. 
"Am jucat până acum cu Estonia şi România, n-am întâlnit niciodată echipa Ungariei. Ce aşteptări avem? Să obţinem calificarea", a spus jucătorul Leonid Podlesnov. 
Competiția se va desfășura în perioada 25-28 august.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑