Cei mai talentaţi luptători s-au întrecut cu puterile în cadrul Cupei Moldovei la K-1 printre amatori



024 сентября 2016
sursa: k1 Moldova
Tensiune la maximum, scântei şi lovituri senzaţionale la Cupei Moldovei la K-1 printre amatori.
La competiţia ce s-a desfăşurat în Capitală au participat circa 60 de luptători în mai multe categorii de vârstă şi de greutate.
Cupa Republicii a fost câştigată de clubul sportiv ”Lion” din Chișinău, reprezentanţii căruia au cucerit cele mai multe medalii. 
Cupa Moldovei la K-1 se organizează anual pentru a descoperi tinere talente.
"Cupa Moldovei este o competiţie importantă pentru Federaţia de K-1 amator şi e prima din această toamnă. Avem planificate mai multe competiţii. Sperăm să încheiem anul cu succes şi să devenim una dintre cele mai bune federaţii", a precizat preşedintele Federaţiei K1 de amatori, Dorin Damir. 
"Este important că vorbim despre o extindere a acestui gen de sport în Republica Moldova şi nu doar sub aspectul numeric, al celor care practică acest gen de sport, dar vorbim şi despre o ramificaţie la nivel de cluburi şi infrastructură", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu.
După această competiţie, sportivii din lotul naţional vor continua pregătirile pentru Campionatului European de K-1 amator. Turneul continental este programat la finalul lunii octombrie în oraşul german Koln.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑