Protasov: "E greu să obții rezultate, când nu ai jucători care să marcheze. Încerc să repar echipa"



024 октября 2014

 

**VIDEO** Protasov:

Astra a pierdut și al treilea meci din istoria clubului în grupele unei competiții europene. 2-1 a fost scorul la Glasgow, în favoarea lui Celtic, la capătul meciului de joi, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Nici măcar venirea lui Oleg Protasov pe banca tehnică, în locul lui Daniel Isăilă, nu a reușit să schimbe parcursul vicecampioanei României în cea de-a doua competiție europeană a cluburilor.

Subțirimea lotului este în continuare o problemă pentru Astra, care a fost nevoită să înceapă cu Budescu în postura de vârf împins. Un atacant veritabil a fost introdus pe teren abia în minutul 78, în persoana lui Fatai, care a ajuns mai târziu decât restul lotului în Scoția, fiindcă nu a primit la timp viza pentru Marea Britanie.

Tehnicianul ucrainean a acuzat lipsa de pragmatism arătată de elevii săi la finalizare și spune că Astrei i-ar fi fost mult mai ușor, dacă reușea să marcheze și să o conducă pe campioana Scoției din ultimele 3 sezoane.

"Dacă am fi înscris din acele prime ocazii, ar fi fost mai ușor pentru noi. Am fi avut 1-0 cu Celtic, dar nu am reușit să marcăm și ne-au împins pe tot parcursul meciului. În general, pot spune că am jucat destul de bine în apărare, dar am avut probleme în față. Am încercat să jucăm pe contraatacuri și am avut câteva bune.", a declarat Oleg Protasov, la finalul meciului Celtic Glasgow - Astra Giurgiu 2-1.

"Dacă nu ai jucători care să marcheze, care să poată aduce rezultate împotriva unor astfel de echipe, e foarte dificil să le obții, dacă nu imposibil. Budescu nu e atacant, ci mai mult mijlocaș, dar i-am cerut să joace în față, fiindcă Fatai nu era pregătit. În acest moment nu putem schimba nimic, dar voi încerca să îmi repar echipa.", a adăugat tehnicianul ucrainean.

"Nu sunt satisfăcut, fiindcă am pierdut. Pot să le mulțumesc jucătorilor pentru că au încercat.", a încheiat Protasov.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑