Ioan Niculae: "Această experiență ne este de folos, am văzut unde s-a greșit"



024 октября 2014

 

**VIDEO** Ioan Niculae:

Finanțatorul Astrei, Ioan Niculae, consideră că Astra ar fi meritat mai mult în deplasarea cu Celtic Glasgow, unde vicecampioana României a pierdut la limită, scor 1-2 (VIDEO). La pauză s-a intrat cu scor alb, dar scoțienii au marcat de două ori, înainte ca Enache să puncteze și el.

"E un gust amar, eu sunt convins că meritam mai mult, cu toată subiectivitatea de care pot fi acuzat. Nu poți să inventezi un fault la cineva care sare ca în piscină! A fost de ajuns încă o greșeală de arbitraj și s-a rupt echilibrul.

Păcat că nu am valorificat ocaziile pe care le-am avut. Jos pălăria pentru cum au jucat astăzi și cum au muncit! Eu cred că se vede influența lui Protasov. Echipa a fost bine făcută cu jucătorii pe care îi avem acum la dispoziție. Din păcate, nu avem prea mulți, nu putem să schimbăm nici măcar în timpul jocului", a analizat pe scurt Niculae, care s-a resemnat deja cu ratarea calificării.

"Suntem o echipă mică, o țară mică. Eu doresc să trecem la nivelul următor. Această experiență ne este de folos, am văzut unde s-a greșit și vedem în continuare unde s-a greșit. Au fost două sezoane de transferuri ratate complet.

Din 10 jucători aduși la Astra, doar unul joacă în echipă, ori lucrurile astea se plătesc. Lucrurile astea ne aduc un plus de experiență. Noi plătim zeci de mii de euro lunar unor jucători care nu sunt aici!", a mai declarat, vizibil supărat, finanțatorul giurgiuvenilor. Astra este ultima în grupa D, cu 0 puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑