Săptămână de vis pentru echipele din Germania! Victorii pe linie și 26 de goluri marcate



024 октября 2014

 

**VIDEO** Săptămână de vis pentru echipele din Germania! Victorii pe linie și 26 de goluri marcate

Borussia Monchengladbach a învins-o fără probleme pe Apollon Limassol (5-0) și a completat o săptămână cu adevărat remarcabilă pentru echipele din Germania, în cupele europene.

Seria excelentă a fost începută marți seara, în UEFA Champions League. Bayern Munchen, campioana din Bundesliga, s-a distrat în fața celor de la Roma și s-a impus cu un categoric 7-1, după ce la pauză avantajul echipei lui Guardiola era de 5 goluri.

În aceeași zi, Schalke a trecut cu emoții de Sporting, scor 4-3, după un penalty controversat acordat în prelungiri nemților, care acum au șanse mari să se califice mai departe în UEFA Champions League, alături de Chelsea.

Miercuri, Dortmund și Leverkusen au câștigat și ele în cea mai importantă competiție europeană, fiind tot mai aproape de faza optimilor de finală.

></p><p>În criză profundă în Bundesliga, Borussia nu le-a lăsat nicio șansă turcilor de la Galatasaray, reușind să câștige cu scorul de 4-0 la Istanbul, după o prestație entuziasmantă a elevilor lui Jurgen Klopp, care nu au niciun gol primit în grupă și 9 puncte după primele 3 etape.</p><p>Bayer Leverkusen este lider în grupa C și a ajuns la 6 puncte, după victoria pe care a obținut-o cu Zenit, pe teren propriu, scor 2-0. Nemții sunt acum favoriți la calificare, alături de francezii de la Monaco.</p><p>Joi, în primul meci al zilei din UEFA Europa League, <strong>Wolfsburg</strong> a reușit prima victorie în faza grupelor, izbutind să câștige cu scorul de 4-2 în Rusia, pe terenul celor de la FC Krasnodar, după o dublă semnată de belgianul Kevin de Bruyne.</p><p><span style=26 de goluri au marcat cele 6 echipe din Germania în cupele europene

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑