Steaua București a învins formația Rio Ave



024 октября 2014

 

Steaua București a învins greu formația Rio Ave în cea de-a treia etapă din grupele Ligii Europei. Campioana României s-a impus la București cu scorul de 2-1 după dubla lui Raul Rusescu în prima repriză.

Oaspeții au redus din diferență în partea a doua a meciului prin Del Valle. În celălalt meci al grupei J, Dinamo Kiev a pierdut surprinzător meciul din deplasare cu Aalborg, scor 0-3. Steaua a urcat pe primul loc în grupă după rezultatele de aseară. O altă echipă din România, Astra Giurgiu a fost învinsă de Celtic Glasgow cu 1-2.

Într-un alt meci, Dinamo Moscova a învins gruparea portugheză Estoril cu același scor. FC Krasnodar a pierdut partida cu Wolfsburg în grupa H, scor 2-4, iar Tottenham Hotspur a zdrobit Asteras Tripolis cu 5-0 în grupa C.

Surpriza serii s-a produs la Berna, acolo unde una dintre favoritele la câştigarea grupei I, Napoli a pierdut partida cu Young Boys, scor 0-2. Gruparea azeră, Karabah a obținut o victorie surprinzătoare în deplasare cu Dnipro Dnipropetrovsk, învingând cu 1-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑