Eșecul cu Celtic a tulburat apele la Astra: ”Am adus jucători care sunt pensionari”



024 октября 2014

 

**VIDEO** Eșecul cu Celtic a tulburat apele la Astra: ”Am adus jucători care sunt pensionari”

Ioan Niculae, finanțatorul celor de la Astra, a acuzat ultimele două campanii de achiziții ale giurgiuvenilor, a spus că nu înțelege de ce echipa a avut doar 17 jucători trecuți pe foaie la Glasgow și că nu mai este de acord cu maniera în care este condus clubul în acest moment.

Astra a pierdut meciul de joi seară de la Glasgow, contra celor de la Celtic, scor 2-1 (DETALII AICI și VIDEO), și mai păstrează doar șanse matematice de a se califica în primăvara europeană. La finalul partidei, finanțatorul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, a vorbit, ÎN DIRECT la Digi Sport despre parcursul european al echipei.

Omul de afaceri nu este deloc mulțumit de modul în care este condus clubul în acest moment.

”Au fost două sezoane de transferuri ratate complet, și aici mă refer la cel de iarnă și cel din vară. Din zece jucători aduși la Astra, doar unul joacă în echipă.

Suntem singura echipă, probabil, din UEL care a pus 17 jucători pe foaie, deși aveam dreptul la 18”, și-a început Nicolae tirada.

Finanțatorul, care a spus că Oleg Protasov a fost adus la echipă exclusiv la dorința sa, a evitat să-l acuze public pe Dinu Gheorghe, practic președintele clubului.

”Numirea lui Protasov este singurul lucru bun. Am adus jucători care sunt pensionari, care stau cu picioarele în sus pe bani mulți în țara sau prin Franta, uneori, fără să ne anunțe.

Plătim zeci de mii de euro lunar unor fotbaliști care n-au fost la Glasgow. Nu se mai poate continua așa. Aceste chestiuni, această manieră de a conduce clubul se va rupe abrupt.

Nu este vorba de o persoană, spun doar ce s-a întâmplat. Ce să înțeleg dacă puteam să punem 18 oameni pe bancă și am pus doar 17? Nu e vorba de Dinu Gheorghe acum, ci de echipă”, a conchis Niculae.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑