Raţ: "Am avut o primă repriză catastrofală. Puteam pierde cu un scor mai mare"



024 октября 2014

 

**VIDEO** Raţ:

Răzvan Raţ şi Ciprian Tătăruşanu au fost integralişti în duelul românilor din Europa League. Fiorentina a învins în deplasarea de la Salonic, cu PAOK, scor 1-0 (VIDEO şi DETALII AICI) şi are maximum de puncte după 3 etape. Grecii au rămas cu doar 3 puncte şi ocupă locul 3.

La finalul partidei, Răzvan Raţ a afirmat că formaţia sa a scăpat ieftin cu o înfrângere la limită, după cum s-a desfăşurat partida.

VIDEO UEFA Europa League: rezumatele și marcatorii

"Fiorentina a jucat foarte bine, şi-a făcut bine temele şi putea să înscrie mai multe goluri. A meritat victoria, puteam pierde cu un scor mai mare. Nu cred că ar trebui să fim atât de obosiţi, suntem abia la început în acest ritm. Poate sunt jucători care nu sunt obişnuiţi cu acest ritm şi asta se vede Nu cred că avem lotul Fiorentinei şi nu avem cum să schimbăm jumătate de echipă", a declarat Raţ, pentru Digi Sport.

Acesta a continuat apoi: "Am avut o primă repriză catastrofală, am jucat foarte-foarte rău. Ar fi fost bun Lazăr la mijloc. Cred că Lazăr e un jucator foarte-foarte bun, care poate încă să joace la nivel înalt. Mai putea să joace la PAOK. Ne ajută celălalt rezulat din grupă (n.r. Dinamo Minsk - Guingamp 0-0), ne ţine în cursă, dar avem nevoie să facem un meci foarte bun la Firenze şi după, în continuare, să câştigăm celelalte două meciuri."

Referitor la centrarea deviată, care îl putea păcăli pe Tătăruşanu, Raţ a afirmat: "Ar fi fost un motiv de bucurie, ar fi fost o realizare pentru mine, dar n-a fost să fie." 

PAOK (4-3-3): Glykos - Skondras (11 Kitsiou), Miguel Vitor, Katsikas, Raț - Tzandaris, Tziolis, Kace - Salpingidis (81 Papadopoulos), Athanasiadis, Pereyra (54 Golasa). Antrenor: A. Anastasiadis

Fiorentina (4-3-3): Tătărușanu - Richards, Tomovic, Basanta, Pasqual - Kurtic, Badelj, Borja Valero (66 Lazzari) - Ilicic (78 M. Marin), Bernardeschi (57 Cuadrado), Vargas. Antrenor: V. Montella


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑