Maria Sharapova a învins-o pe Radwanska, însă e OUT de la Turneul Campioanelor



024 октября 2014

 

**VIDEO** Maria Sharapova a învins-o pe Radwanska, însă e OUT de la Turneul Campioanelor

Maria Sharapova a arătat o altă față după două partide pierdute la Turneul Campioanelor. Rusoaica s-a impus în duelul cu Agnieszka Radwanska.

Ocupanta locului 2 WTA a fost de nerecunoscut în confruntarea de joi cu Petra Kvitova, atunci când a pierdut cu 3-6, 2-6, iar acea înfrângere o va costa foarte scump.

Chiar dacă a trecut de Radwanska în trei seturi, cu 7-5, 6-7, 6-2, rusoaica nu va obține biletele pentru semifinale la Singapore.

Sharapova a început destul de slab duelul cu Agnieszka, pe care o învinsese în 10 dintre precedentele 12 partide directe. Poloneza a condus cu 4-3 și a avut două mingi de break în game-ul 8. Sharapova a avut puterea să revină și a întors soarta setului în favoarea sa.

></p><p>Pentru a avea o șansă cât de mică pentru calificarea în penultimul act, Maria era obligată să câștige meciul cu Radwanska în două seturi. S-a ajuns la 7-5, 5-1, moment în care rusoaica s-a aflat la un singur punct de victorie.</p><p><span style=REZUMATUL PRIMULUI SET:

Evenimentele au urmat un scenariu fantasmagoric, iar Sharapova nu a izbutit să își adjudece setul. Radwanska a revenit formidabil, a avut 5 game-uri la rând, iar apoi s-a impus în setul 2 la tiebreak.

Din acel moment, Masha pierduse atât calificarea în penultimul act, indiferent de rezultatul ultimului set, dar și posibilitatea de a termina anul pe locul 1. Serena Williams este sigură că nu mai are cum să piardă șefia în topul WTA. 

Chiar și așa, Sharapova nu și-a ajutat adversara și a jucat la intensitate maximă actul decisiv. Poloneza nu a putut să îi facă față și a luat doar două game-uri în ultimul set. (5-7, 7-6, 2-6)

Radwanska nu este eliminată, dar stă acum la mâna Carolinei Wozniacki. Daneza este calificată, însă pentru a termina pe locul 1 în grupă are nevoie de victorie în fața Kvitovei. Cehoaica se califică doar dacă învinge în meciul de vineri, în caz contrar clasamentul grupei va fi Wozniacki - prima, iar Radwanska - a doua.

Partida Wozniacki - Kvitova începe în jurul orei 12:10 și este transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și digisport.ro

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑