Mazzarri după egalul cu St. Etienne din UEL: "Suntem într-o situație de urgență"



024 октября 2014

 

Mazzarri după egalul cu St. Etienne din UEL: **

Inter a obținut doar o remiză în partida din grupele UEFA Europa League cu francezii de la Saint-Etienne și echipa lui Mazzarri a ajuns astfel la al 3-lea meci consecutiv fără victorie. Nerazzurri rămân totuși lideri în clasamentul grupei F, cu 7 puncte, iar șansele de calificare în primăvara europeană sunt extrem de mari.

Cu toate astea, Walter Mazzarri e îngrijorat de felul în care se prezintă echipa sa. În Serie A, formația din Milano ocupă doar un modest loc 9 după primele 7 etape. Inter a acumulat 9 puncte și e la 10 lungimi distanță în spatele liderului Juventus. "Suntem într-o situație de urgență și jucând din 3 în 3 zile n-am fost prea proaspeți în meciul cu Saint-Etienne. Chiar și așa cred că am jucat destul de bine. Cel mai important lucru e că în continuare adunăm puncte. Ne descurcăm bine în Europa deși ne-am dori să câștigăm fiecare meci. Saint-Etienne e o echipă care merită respect" a declarat Mazzarri pentru presa din Italia.

Presa din Italia a scris în ultima perioadă că scaunul lui Mazzarri se clatină serios după ultimele rezultate. Inter începuse bine acest campionat, fără înfrângere după 4 etape, însă au urmat meciurile dezastruoase cu Cagliari (1-4) și cu Fiorentina (0-3).

Tuttosport anunță că Thohir îl are în vederi pe fostul antrenor al Stelei și al lui Dinamo, Walter Zenga. Portarul de legendă al lui Inter a declarat în dese rânduri că cea mai mare dorință a sa este să devină antrenorul formației sale de suflet. În prezent Zenga este fără angajament, după despărțirea Al Jazira Club, din Emiratele Arabe Unite. O altă variantă vehiculată pentru banca trupei din Milano este sârbul Sinisa Mihajlovic, fost jucător și el pe Giuseppe Meazza.

În această săptămână milanezii au rămas și fără Massimo Moratti. Acesta a încheiat socotelile cu Internazionale Milano la nivel oficial, după ce a demisionat, joi, din funcția de preşedinte de onoare, pe care o deținea de aproape un an, de când i-a cedat pachetul majoritar de acțiuni omului de afaceri indonezian Erick Thohir. Moratti (69 de ani) păstrează 29,5% dintre acțiunile clubului unde a petrecut aproape două decenii. Demisia sa vine după o dispută cu antrenorul Walter Mazzarri.

VIDEO CU REZUMATUL de la Inter - St.Etienne


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑