&SONDAJ Goluri de excepție în Europa League. De la ”rabona” lui Lamela, la ”bijuteria” lui Rusescu



024 октября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Goluri de excepție în Europa League. De la ”rabona” lui Lamela, la ”bijuteria” lui Rusescu

Partidele Steaua - Rio Ave, scor 2- și Tottenham - Asteras Tripolis, scor 5-1 au generat, de departe, cele mai frumoase golurii din cea de-a treia seară a UEFA Europa League.

Spectacolul din UEFA Europa League a revenit în această săptămână la Digi Sport şi digisport.ro. Nu mai puţin de 6 partide au fost transmise în direct pe canalele noastre, două dintre acestea fiind extrem de spectaculoase și prin golurile marcate.

După golurile splendide înscrise miercuri seară, în UEFA Champions League, a urmat seara de joi, din cea de-a doua competiție intercluburi din Europa, bogată și ea în astfel de reușite.

Tocmai de aceea vă invităm să desemnați care vi se pare cel mai grumos gol din cea de-a treia etapă a Europa League.

1. Erik Lamela (Tottenham)
Mijlocașul argentinian și-a depus clar candidatura la cel mai frumos gol al actualei ediții din UEFA Europa League, la meciul dintre Tottenham și Asteras (DETALII AICI și VIDEO).

Lamela a ales o cale absolut spectaculoasă de a trimite balonul spre poartă, în minutul 29, de la marginea careului de 16 metri, printr-un procedeu care mai este cunoscut și sub numele ”rabona”.

Acesta n-a fost singurul gol marcat de Lamela. După reușita de 2-0, argentinianul a bifat și ”dubla” în minutul 66, dar reușita din prima repriză a partidei cu trupa la care este legitimat și Dorin Goian (n-a jucat, fiind accidentat) rămâne una antologică.

2. Raul Rusescu (Steaua)
Atacantul roș-albaștrilor va ține multă vreme de acum înainte meciul cu Rio Ave (DETALII AICI și VIDEO).

După ce a marcat primul gol al meciului cu lusitanii, din centrarea perfectă a lui Latovlevici, Rusescu (DETALII AICI și VIDEO) a izbutit ”dubla” chiar înainte de pauză. Și de data aceasta a primit o pasă de la Latovlevici, undeva în partea stâng, apoi a înaintat puțin spre centru și a expediat o ”ghiulea” de la aproximativ 30 de metri, la colțul lung, ân stânga lui Cassio.

3. Del Valle (Rio Ave)
Atacantul lusitanilor a reușit să puncteze pe ”Arena Națională”, grație unui șut în forță, direct la vinclu, de la peste 20 de metri.

Tarantini i-a pasat foarte bine lui Del Valle, apoi vârful venezuelean a înaintat spre careul Stelei, fără a fi încurcat de nimeni, după care a profitat de un culoar liber și a trimis balonul fix în vinclul din dreapta porții lui Arlauskis.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑