Wozniacki a învins-o pe Kvitova și a eliminat-o de la Singapore. Radwanska merge în semifinale



024 октября 2014

**Wozniacki a învins-o pe Kvitova** și a eliminat-o de la Singapore. Radwanska merge în semifinale

Caroline Wozniacki își continuă evoluțiile foarte bune din această a doua parte a sezonului. Daneza s-a calificat la pas în semifinalele Turneului Campioanelor.

Deși era sigură de accesul în penultimul act, însă nu știa pe loc va încheia grupa. Wozniacki avea nevoie de victorie contra Petrei Kvitova pentru a termina pe locul 1 și în același timp să îi dea o mână de ajutor Agnieszkăi Radwanska.

Kvitova, conștientă că doar victoria o aduce în semifinale, a început bine partida și a reușit primul break. A fost un simplu foc de paie, iar Wozniacki s-a instalat la conducerea partidei.

Finalista de la US Open a câștigat cu 6-2, 6-3 și a câștigat Grupa Albă cu procentaj maxim. În urma ei s-au situat 3 jucătoare cu câte o singură victorie și bilanț negativ, însă diferența s-a făcut la seturi, iar Sharapova și Kvitova au fost eliminate.

Soarta îi joacă astfel o festă rusoaicei: s-ar fi calificat de pe locul 2 din grupă dacă ar fi reușit să o învingă pe Radwanska în două seturi. Sharapova a condus cu 7-5 și 5-1, apoi a ratat 3 mingi de meci și într-un final a cedat actul în tie-break. Acel set a reprezentat diferența care i-a adus polonezei accesul în semifinala de sâmbătă.

Astfel, campioanele de la Roland Garros și Australian Open au fost eliminate. În cazul în care Ana Ivanovic o învinge pe Simona Halep în două seturi, Serena Williams va fi eliminată, iar în acest caz, niciuna dintre câștigătoarele titlurilor de Grand Slam din acest an nu vor fi nici măcar în semifinale la Singapore.

Clasamentul final al Grupei Albe:

1. Caroline Wozniacki 3-0
2. Agnieszka Radwanska 1-2 (3-4 seturi)
3. Maria Sharapova 1-2 (3-5 seturi)
4. Petra Kvitova 1-2 (2-4 seturi).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑