Lamela nu e la primul gol marcat cu o rabona. A înscris aşa și pentru River



024 октября 2014

 

**VIDEO** Lamela nu e la primul gol marcat cu o rabona. A înscris aşa și pentru River

Erik Lamela a marcat golul serii în UEFA Europa League. Argentinianul a punctat cu o "rabona" în meciul câștigat de Tottenham pe White Hart Lane cu 5-1 în fața celor de la Asteras Tripolis (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani a marcat golul 2 al londonezilor și cu siguranță reușita sa va candida cu șanse serioase la golul anului în UEFA Europa League. A fost primul gol marcat de Erik Lamela în acest sezon de UEFA Europa League. Argentinianul a realizat "dubla" joi seară, după a mai punctat o dată pe parcursul meciului, în minutul 66.

VIDEO CU GOLUL MARCAT PENTRU TOTTENHAM

 

Jucătorul adus de Tottenham de la AS Roma pentru 30 de milioane de euro în vara lui 2013 nu este însă la prima reușită de acest gen. Pe vremea când evolua la echipa de tineret a lui River Plate a reușit să marcheze cu o execuție asemănătoare.

VIDEO CU GOLUL MARCAT PENTRU RIVER

 

Prima "rabona" din istorie a fost reușită de Ricardo Infante, acum aproape 70 de ani, în partida Estudiantes de la Plata and Rosario Central din 1948. Între timp mulți jucători cu nume au reușit să paseze prin acest procedeu.

Printre ei se află Diego Maradona, Roberto Baggio, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Gianfranco Zola, Roberto Carlos, Ariel Ortega, Mario Balotelli, David Villa, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Zlatan Ibrahimovic, Emmanuel Adebayor, Luis Suarez, Eden Hazard, Frank Lampard, Fernando Torres, Paul Gascoigne, Marcos Rojo, Quaresma sau Rivaldo.

Rabona pare a fi procedeul favorit al argentinienilor. Lamela nu e singurul jucătorul din țara tangoului care îl utilizează destul de des. Angel Di Maria, mijlocașul transferat de Manchester United de la Real Madrid, are 4 pase decisive reușite cu ajutorul acestui procedeu.

VIDEO CU PASELE LUI DI MARIA

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑