CSKA Moscova s-a razbunat pe Maccabi Tel-Aviv pentru infrangerea in semifinala Euroligii de baschet si a invins-o cu 99 la 80



024 октября 2014

CSKA Moscova s-a razbunat pe Maccabi Tel-Aviv pentru infrangerea in semifinala Euroligii de baschet, din sezonul trecut. Clubul rus a invins-o acasa pe detinatoarea trofeului, cu scorul de 99 la 80.


In stagiunea precedenta, CSKA s-a oprit la un pas de finala Euroligii. Maccabi, echipa care a eliminat-o, a avut ghinionul de a nimeri intr-o grupa cu formatia rusa, in noul sezon. Aseara moscovitii au profitat de ocazie si au batut gruparea din Israel. Rusii au dominat 3 reprize, iar oaspetii si-au impus jocul doar in a 4-a. Eroi pentru CSKA au fost americanul Sonny Weems si rusul Alexander Kaun, care au acumulat 18 si, respectiv, 17 puncte. Gazdele au castigat duelul, cu scorul de 99 la 80. 

 

CSKA a inceput tare noul sezon al Euroligii de baschet, cu 2 victorii in 2 partide. Intr-o alta grupa, la fel de bine merg  Fenerbahce si Barcelona. Turcii i-au invins, in deplasare, pe polonezii de la Turow, cu 91 la 76. Catalanii au intrecut echipa italiana Milano, scor 78 la 63. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: CSKA Moscova, Maccabi Tel-Aviv, baschet,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑