Steaua a invins-o pe Rio Ave, iar Celtic a rapus-o pe Astra



024 октября 2014

Una calda, alta rece pentru echipele romanesti in Liga Europa. Aseara, Steaua Bucuresti a invins, cu 2 la 1, formatia portugheza Rio Ave. Cu acelasi scor Celtic a rapus-o, acasa, pe Astra.


Desi nu au aratat un joc extraordinar, stelistii au reusit sa ia cele 3 puncte in duelul cu Rio Ave. Eroul gazdelor a fost atacantul Raul Rusescu, autorul ambelor goluri. Portughezii au replicat doar o data, prin Del Valle. 

 

Costel GALCA, ANTRENOR STEAUA BUCURESTI: ”Meciul a fost mult mai greu decat ma asteptam, dar e bine ca l-am scos pana la capat, am luat cele 3 puncte. ”

 

Dinamo Kiev a suferit o infrangere socanta pe terenul danezilor de la Aalborg, 0 la 3. Astfel, dupa 3 meciuri jucate, Steaua, Dinamo Kiev si Aalborg au cate 6 puncte, iar codasa grupei este Rio Ave, care, acum, nu are puncte acumulate. Gruparea Astra Giurgiu isi continua evolutia dezastruoasa in Liga Europa. Discipolii lui Oleg Protasov au cedat pe terenul campioanei Scotiei, Celtic, scor 1 la 2. In celalalt meci al grupei, austriecii de la Salzburg s-au impus in fata formatiei Dinamo Zagreb, scor 4 la 2. Salzburg si Celtic au cate 7 puncte, iar Dinamo Zagreb - 3. Astra, cu 3 infrangeri in 3 partide, are sanse micisa se califice in play-off.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: steaua bucuresti, rio ave, astra giurgiu,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑