Rusescu a ajuns între cei mai buni 3 marcatori all-time ai Stelei în Europa



024 октября 2014

 

Rusescu **a ajuns între cei mai buni 3 marcatori all-time ai Stelei** în Europa

Rusescu a marcat ambele goluri ale Stelei în victoria cu Rio Ave și a ajuns la cota cinci în actualul sezon al Europa League. Cu aceste reușite, internaționalul român a intrat definitiv în istoria roș-albaștrilor.

Steaua s-a impus cu 2-0 în dauna celor de la Rio Ave, în al treilea meci al ei din cadrul Grupei J a UEFA Europa League și a mai făcut un pas spre primăvara europeană (DETALII AICI și VIDEO).

Ambele goluri au fost marcate de către Raul Rusescu, minutele 17 și 45, al doilea fiind o adevărată ”bijuterie” (DETALII AICI și VIDEO). Cu cele două reușite de joi seară, internaționalul român, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la cota 5 în actualul sezon de Europa și s-a înscris în topul golgheterilor (DETALII AICI).

Chiar dacă Rusescu n-a marcat în campionat de când a revenit, în schimb Raul a intrat definitv în istoria Stelei prin reușitele sale din Europa. Într-un top all-time al golgheterilor grupării din Ghencea în cupele europene, atacantul, care este împrumutat de Sevilla până la vară, l-a egalat pe Nicolae Dică, unul dintre ”secunzii” lui Gâlcă, ambii cu câte 14 goluri.

De fapt, Rusescu are 15 reușite în Europa, doar că una a fost realizată în tricoul celor de la FC Sevilla.

Cei mai buni marcatori din istoria Stelei în Europa

1. Marius Lăcătuș 17
2. Nicolae Dică 14
3. Raul Rusescu 14
4. Ilie Dumitrescu 13
5. Gheorghe Hagi 12.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑