SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC, 6-7, 6-3, 3-6 la Turneul Campioanelor. Halep castiga grupa si va juca in semifinale cu Radwanska



024 октября 2014
 width=
SIMONA HALEP - ANA IVANOVICI. Simona Halep a suferit prima infrangere la Turneul Campioanelor, 6-7 (7), 6-3, 3-6, in fata Anei Ivanovici, in ultimul meci al Grupei Rosii. Romanca se califica de pe prima pozitie in semifinala de la Singapore.

 

Ivanovici, care s-a impus in aproape doua ore si zece minute, a ratat calificarea in penultimul act al turneului, in ciuda victoriei obtinute. Ea trebuia sa castige partida cu Halep in doua seturi pentru a se califica.

 

Setul obtinut de Halep, deja calificata inaintea meciurilor de vineri, ii permite astfel liderului mondial Serena Williams sa-si apere trofeul cucerit la ultimele doua editii.

 

Simona Halep si-a asigurat prin calificarea in semifinale un premiu de 426.000 de dolari si 530 de puncte WTA. Ea va mai primi un bonus de 37.000 de dolari daca va pierde in acesta faza.

 

Daca va ajunge in finala, va primi 971.000 de dolari, iar daca va castiga turneul, 2,047 milioane de dolari.

 

Dupa jucarea meciurilor din grupe, tabloul semifinalelor Turneului Campioanelor de sambata este urmatorul:

ora 13.00 - Simona Halep, locul 4 WTA - Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA;

ora 09.30 - Caroline Wozniacki, locul 8 WTA - Serena Williams, locul 1 WTA.

Clasamentul Grupei Rosii:

1. Simona Halep, doua victorii si o infrangere, 5 seturi castigate din 7;

2. Serena Williams (SUA), doua victorii si o infrangere, 4/6;

3. Ana Ivanovici, doua victorii si o infrangere, 4/7;

4. Eugenie Bouchard (Canada), trei infrangeri.

Clasamentul Grupei Albe:

1. Caroline Wozniacki (Danermarca), trei victorii;

2. Agnieszka Radwanska (Polonia), o victorie si doua infrangeri, 3/7;

3. Maria Sarapova (Rusia), o victorie si doua infrangeri, 3/8;

4. Petra Kvitova (Cehia), o victorie si doua infrangeri, 2/6.

In aceste clasamente diferentierea s-a facut la procentajul de seturi castigate din totalul seturilor disputate.

LIVE TEXT cu cele mai importante momentele ale meciului:

ORA 17:10 - Semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore se disputa sambata, 25 octombrie, de la ora 09:30 si de la ora 13:00. Finala este duminica, 26 octombrie, de la ora 11:00. Nu s-a stabilit inca de la ce ora va juca maine Simona in fata jucatoarei poloneze Agnieszka Radwanska. Revenim cu detalii in cel mai scurt timp posibil :)

ORA 15:52 - Ana Ivanovici: "Sunt fericita. Am muncit mult. Sunt fericita ca am fost aici. A fost o saptamana extraordinara. Ati fost minunati. Va multumesc".

 

Ana Ivanovici

ORA 16:50 - ANA IVANOVICI CASTIGA IN FATA SIMONEI HALEP, DUPA UN MECI DISPUTAT. SIMONA ARE UN MECI GREU IN FATA MAINE, IN SEMINFINALELE TURNEULUI CAMPIOANELOR DE LA SINGAPORE!

ORA 16:48 - Ivanovici face break. 3-5 pentru sarboaica. Ivanovici are minge de meci.

ORA 16:43 - Ivanovici preia din nou conducerea setului. Este 3-4 pentru jucatoarea sarba.

ORA 16:40 Simona reuseste sa-i "fure" game-ul 6 Anei Ivanovici. Este 3-3 in setul trei.

ORA 16:35 Ivanovici preia din nou conducerea setului. Este 2-3 pentru jucatoarea sarba.

Simona Halep

ORA 16:31 - Simona reuseste sa restabileasca egalitatea in set-ul 3. Meciul isi pierde incet din dramatism. Se joaca deja de doua ore si meciul e departe de a se fi terminat.

ORA 16:25 - Este 1-2 pentru Ivanovici, in setul 3.

ORA 16:22 - Este 1 -1. Ivanovici lupta pentru fiecare punct.

ORA 16:18 - Ivanovici castiga primul game din setul 3.

ORA 16:17 - Fondatoarea WTA Billie Jean King lauda prestatia Simonei Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore si o descrie drept "exceptionala".

Tennis: WTA founder @BillieJeanKing hails "exceptional" Simona Halep. Read http://t.co/I2W3pM9sDt pic.twitter.com/BdyNIlvKFF

— ST Sports Desk (@STsportsdesk) October 23, 2014

ORA 16:14 In acest moment Serena Williams este in semifinale. Serena si Simona se pot intalni din nou in finala. Serena va juca cu Wozniacki in semifinale.

Serena Williams

ORA 16:13 - SIMONA CASTIGA SET-UL DOI SI DUCE MECIUL IN DECISIV. HAI, SIMONA!!!!

ORA 16:11 - Simona gastiga game-ul 8. Este 5 - 3 pentru Simona in acest moment. Halep are minge de set. Simona a reusit in acest game si lovitura meciului. Ivanovici nu a mai putut sa scoata mingea, dupa lovitura spectaculoasa a Simonei, s-a asezat pe o banca si a inceput sa rada. Publicul o aplauda pe Simona!

ORA 16:03 - 4 - 3 pentru Simona Halep in setul 2. Ana Ivanovici castiga al doilea game la rand.

ORA 16:01 - Ana Ivanovic castiga game-ul 6. Este 4 - 2 pentru Simona, care are nevoie de concentrare pentru a ramane la conducerea set-ului.

ORA 15:55 - 4 - 1 pentru Halep in setul doi. Simona castiga in numai 2 minute gameul 5, dupa ce pentru 3 - 1 s-a luptat aproape 10.

ORA 15:53 - Simona castiga si gameul 4 din setul 2. Este 3 -1 iar Simona are sanse sa duca meciul in decisiv.

ORA 15.45 - Este 2 -1 la gameuri pentru Simona in setul 2 in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor de la Singapore.

ORA 15:40 - Set pentru Ana Ivanovic, 7-6 (6). Simona si-a asigurat, gratie celor 6 game-uri, primul loc in Grupa Rosie si o va intalni pe Agnieszka Radwanska (6 WTA) in semifinale. Sarboaica are nevoie si de setul doi pentru a o trimite acasa pe Serena Williams.

Agnieszka Radwanska

ORA 15:26 - 6-6 intre Halep si Ivanovic, iar in acest moment Simona Halep a castigat oficial grupa. Radwanska este adversara Simonei Halep pentru un loc in finala la Turneul Campioanelor.

Soarta setului se decide in tie-break.

ORA 15:23 - Sarboaica si-a revenit. In primul set este egalitate: 5 - 5.

ORA 15:16 - Ivanovici castiga al patrulea game in primul set si scorul este de 5 - 4.

ORA 15:13 - Ana Ivanovici nu se lasa. Simona salveaza trei minci consecutive de break, dar greseste la a patra. Ana Ivanovici a redus diferenta, iar scorul la gameuri este de 5 la 3 pentru Simona Halep, in primul set.

ORA 15:07 - Simona este la un pas de a castiga primul set. Tocmai i-a luat al cincilea gahe lui Ivanovici, iar scorul in primul set este de 5 la 2 pentru romanca.

ORA 15:05 - Ana Ivanovici a mai recuperat din diferenta. Scorul in primul set este acum de 4 la 2 pentru Simona Halep.

ORA 15:00 - Urmatoarele doua game-uri au fost castigate repede, fara probleme de Simona. Scorul este acum de 4 la 1 pentru romanca.

ORA 15:00 Pe siteurile de socializare, meciul este intens discutat. Multi sunt de parare ca Simona va castiga primul set.

It appears that #Halep is actually going to win this set. Disregard my prior conspiracy theory regarding throwing it. pic.twitter.com/lJsPpkBu5u

— Tennis Hunter (@TennisHunter8) October 24, 2014

ORA 14:50 - Break, Halep. Simona a castigat cel de-al treilea game al meciului si a adus scorul la 2 la 1 in primul set.

ORA 14:45 - Primul game al meciului a fost castigat de Ana Ivanovici, insa Simona a anulat imediat avantajul.

ORA 14:40 - Primul set al meciului a inceput, cu serviciul Anei Ivanovici.

ORA 14:30 - Simona Halep si Ana Ivanovici au intrat in arena. Cele doua jucatoare au echipament negru, iar Simona are bandaj la coapsa stanga, ca si in celelalte partide de pana acum. Jucatoarele au inceput incalzirea.

Things looking up for ladies in black. If @AnaIvanovic wins in 2 she joins @simona_halep in SF http://t.co/kRsZ9udpkC pic.twitter.com/ISVGngWuxV

— TennisTV (@TennisTV) October 24, 2014

___________________________________________________

Castigatoarea Turneului Campioanelor de la Singapore va primi un premiu cuprins intre 2,047 si 2,190 de milioane de dolari, in timp ce finalista va incasa intre 971.000 si 1,114 milioane de dolari. Exista posibilitatea, redusa insa, ca o jucatoare sa ajunga in finala cu doar un succes in faza grupelor, caz in care premiile sunt de 1,9 milioane de dolari daca se impune in ultimul act sau de 828.000 de dolari daca pierde.

Simona Halep, locul 4 WTA, este singura jucatoare calificata dupa doua etape si "jumatate" disputate in Grupa Rosie si doua etape in Grupa Alba.

Sportiva din Constanta o va intalni, vineri, de la ora 14.30, pe jucatoarea sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA, intr-un meci ce va conta pentru ierarhia finala a Grupei Rosii.

Halep are nevoie de cel putin sase ghemuri castigate pentru a termina pe primul loc in grupa. O victorie vineri ii va asigura Simonei Halep un cec de 569.000 de dolari si 690 de puncte WTA, iar o infrangere 426.000 de dolari si 530 de puncte WTA. Daca va pierde in semifinale, romanca va mai incasa un bonus de 37.000 de dolari. Dar daca va trece de penultima faza, ea isi va asigura aproximativ un milion de dolari.

Simona Halep

Halep, cu doua victorii in tot atatea meciuri, conduce in clasamentul Grupei Rosii, urmata de Williams, doua victorii si o infrangere, de Ivanovici, o victorie si un meci pierdut, si de Bouchard, care a inregistrat trei infrangeri.

In caz de egalitate, departajarea se va face in functie de numarul de seturi sau de ghemuri castigate. In semifinale se califica ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa de patru jucatoare.

Daca va termina prima, atunci Halep va evolua impotriva ocupantei pozitiei secunde din Grupa Alba, in caz contrar va juca in fata castigatoarei.

Jucatoarea de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-1, pe candianca Eugenie Bouchard, 5 WTA, in ultimul lor meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor, dar americanca trebuie sa astepte rezultatul patidei Halep - Ivanovici pentru a afla daca accede in semifinale.

Williams a incheiat meciul cu Bouchard in 58 minute, dar o eventuala victorie in doua seturi a Anei Ivanovici in fata Simonei Halep ar priva-o pe americanca de posibilitatea de a-si apara trofeul cucerit la ultimele doua editii.

Tot vineri, sunt programate si ultimele partide din Grupa Alba, Maria Sarapova, Rusia, locul 2 WTA - Agnieszka Radwanska, Polonia, locul 6 WTA, de la ora 08.30, meci urmat de Petra Kvitova, Cehia, locul 3 WTA - Caroline Wozniacki, Danemarca, locul 9 WTA.

Wozniacki conduce grupa cu doua victorii, fiind urmata de Radwanska si Kvitova, cu cate o victorie si o infrangere, in timp ce Sarapova este pe ultimul loc, cu doua infrangeri.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a editie a Turneului Campioanelor, reuneste cele mai bune opt jucatoare si cele mai bune opt perechi de dublu in anul in curs, care se intrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Simona Halep, pentru WTA: Joc fara presiune. Este unul dintre cele mai bune turnee din acest an pentru mine Halep - Serena, 6-0; 6-2. Reactii dupa meciul care a facut-o pe americanca sa spuna ca se va antrena "special" pentru ea Simona Halep, 6 MILIOANE de dolari premii din tenis. A castigat aproape jumatate de milion in ultimele trei zile


Citeste mai multe despre: Simona Halep, tenis, turneu,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑