Reguli noi la naţionala Braziliei! Selecţionerul Carlos Dunga le-a trimis fotbaliştilor o listă lungă cu restricţii



024 октября 2014
foto: eurosport.onet.pl

Selecţionerul Braziliei impune reguli noi la naţionala Braziliei. Carlos Dunga le-a trimis fotbaliştilor o listă cu mai multe restricţii.

Jucătorilor li s-a recomandat ca în timpul cantonamentelor naţionalei să nu poarte cercei, şlapi sau chipiu. Totodată, Dunga le-a interzis fotbaliştilor să fololească telefoanele şi tabletele în timpul adunărilor şi prânzului.

Antrenorul îi obligă pe jucători să cânte imnul înainte de fiecare meci şi le-a interzis să se implice în discuţii pe teme religioase şi politice. Dunga a anunţat că jucătorii care nu vor respecta aceste reguli, vor fi lăsaţi în afara lotului pentru următoarele meciuri.

Naţionala Braziliei va întâlni pe data de 12 noiembrie reprezentativa Turciei la Istanbul, iar peste cinci zile se va confrunta cu Austria la Viena.

Selecţionerul a anunţat anterior numele celor 23 de jucători convocaţi. Principalele surprize din lotul lui Dunga sunt cei doi jucători de la Şahtar Doneţk, Luiz Adriano şi Douglas Costa.

Printre alţi jucători convocaţi surprinzător de Dunga sunt Casemiro, de la Porto, Diego Alves, de la Valencia, şi Roberto Firmino, de la Hoffenheim.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑