LIVE TEXT FC Brașov – CSU Craiova 0-0. Ambele formații, neînvinse de cinci etape



024 октября 2014

**LIVE TEXT** FC Brașov – CSU Craiova 0-0. Ambele formații, neînvinse de cinci etape

LIVE TEXT

# Alexandru Mateiu, fotbalist care a venit la CSU Craiova în aceastăv ară, chiar de la FC Brașov, revine în lotul oltenilor după 10 etape în care a absentat din cauza unei accidentări. E doar rezervă în această seară.

Min. 1: A început partida de la Brașov.

ECHIPELE DE START

FC Braşov: Iacob – Străuţ, Leko, De Almeida, Rodriguez da Silva – Constantinescu, Madeira, Munteanu, Aganovic, Grigorie – Țâră. Rezerve: Marinescu, Vagner, Moraru, Enceanu, Ciocâltău, Cristea, Ganea. Antrenor: Adrian Szabo

Universitatea: Bălgrădean – Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Târnăcop, Brandan, Madson, Bancu, Nuno Rocha – Bawab. Rezerve: Brac, Velcovici, Mateiu, Curelea, Ferfelea, Pleşan, Avrămia. Antrenori: Sorin Cârţu, Emil Săndoi.

Arbitri: Unimatan Paul - Paunescu Florin, Bucsi Imre Laszlo

FC Brașov și CSU Craiova oferă în această seară un meci extrem de interesant, ambele fiind neînvinse de cinci etape. Oltenii de când pe bancă au venit Sorin Cârțu și Emil Săndoi, gazdele, de la meciul cu Dinamo, din Ștefan cel Mare.

Brașovenii nu pot conta pe Mugurel Buga, accidentat, dar nici pe Ricardo Machado, suspendat, în vreme ce vizitatoii îi au indisponibili pe Kay și Izvoranu, accidentați. Revine în schimb Pablo Brandan, după două runde în care a fost suspendat.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑