Duckadam: ”Lupta în UEL se va da în 3 de-acum. Suntem favoriți în derby, dar Dinamo e echipă cu toane”



024 октября 2014

 

**VIDEO** Duckadam: ”Lupta în UEL se va da în 3 de-acum. Suntem favoriți în derby, dar Dinamo e echipă cu toane”

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit, în direct la Digi Sport 1, la emisiunea Fotbal Club, despre victoria Stelei în ultimul meci jucat în UEFA Europa League, 2-1 cu Rio Ave (VIDEO&DETALII). Oficialul roș-albaștrilor crede că echipa portugheză a jucat surprinzător de bine și că, de acum, calificarea se va juca în trei: Dinamo Kiev, Steaua și Aalborg.

”Am avut un meci foarte greu, adversarul a surprins pe toată lumea, prin ardoarea cu care a jucat și prin tehnică. E totuși o echipă portugheză, care a terminat sezonul trecut în față în campionatul lor. Cu atât mai mult, merită felicitări băieții, pentru că au luptat, au crezut în șansa lor. Calificarea se joacă în trei, deși toată lumea a crezut că Dinamo Kiev și Steaua vor defila. Cu Aalborg, doar Arlauskis ne-a salvat în prima repriză”, a explicat Duckadam.

Oficialul stelist susține că accidentarea lui Adi Popa în meciul cu lusitanii ar putea constitui o problemă pentru Steaua, în condițiile în care urmează o perioadă dificilă, cu meciuri din trei în trei zile.

„Este o problemă că s-a accidentat și Adi Popa, mai ales că l-am pierdut și pe Iancu, nu ne mai putem baza deloc pe el în anul ăsta. El ar fi fost o soluție pentru atac, deci va fi o problemă. Mai ales că jucăm din trei în trei zile, se mai pot întâmpla accidentări, vor mai fi cartonașe, va fi foarte greu. Trebuie să trecem cu bine de aceste meciuri, cu Târgu Mureș, Iași și Dinamo și apoi să ne gândim la returul cu Rio Ave.

Dacă nu e Adi Popa, cu Dinamo, poate va fi Chipciu. Dacă nu, o să joace Breeveld. Mai este și Stanciu. Soluții se vor găsi, dar nu știu dacă pe termen lung. Dacă aceste accidentări vor fi pe timp îndelungat, atunci vom avea o problemă. Îi mai avem la mijloc pe Prepeliță, pe Breeveld, pe Filip, pe Neagu. Noi în atac o să avem probleme, dacă nu o să avem jucători valizi”, a explicat Duckadam.

”Eroul de la Sevilla” crede că echipa sa este în continuare favorită în derby-ul cu Dinamo, de peste o săptămână, dar recunoaște că formația lui Stoican este una valoroasă și imprevizibilă.

„Steaua e în continuare favorită cu Dinamo, dacă ne luăm după statistica ultimilor ani. Dar Dinamo e o echipă imprevizibilă, care să joace foarte bine sau poate face jocuri mai puțin bune. E o echipă cu toane, cum spunem noi, dar e o echipă valoroasă. De la mijloc în sus are multă calitate. Dar în ultimii ani i-am dominat”, a mai spus Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑