Adversara Simonei din semifinale s-a calificat cu doar o victorie și salvând trei mingi de meci



024 октября 2014

 

**VIDEO** Adversara Simonei din semifinale s-a calificat cu doar o victorie și salvând trei mingi de meci

Simona Halep s-a calificat vineri de pe primul loc al grupei în semifinalele Turneului Campioanelor, chiar dacă a pierdut în ultimul meci, 6-7, 6-3, 3-6, cu Ana Ivanovic (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII). Pentru un loc în finală va juca împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, aceasta reușind să se califice dramatic pentru penultimul act de la Singapore.

Radwanska avea nevoie de un set în meciul cu Maria Sharapova, pentru a fi sigură de calificare, dar partida a început slab pentru ea. După ce a cedat primul set, 5-7, Radwanska s-a văzut condusă cu 5-1 în cel de-al doilea. Un game o mai despărțea în acel moment pe Sharapova de calificare.

Ce a urmat demonstrează capacitatea rivalei de sâmbătă a Simonei Halep de a nu ceda, indiferent de situație. Pe serviciul polonezei, Maria Sharapova a condus cu 40-30 și a avut astfel prima minge de meci. Una pe care însă a irosit-o trimițând afară un raliu de 12 schimburi.

După ce a Radwanska a ratat o șansă de game, Sharapova și-a mai procurat o minge de meci. Iar poloneza a servit cu al doilea serviciu, a jucat defensiv punctul și rusoaica a trimis un rever în cross afară!

Radwanska a mai salvat o minge de meci la 5-3 pentru Sharapova și 40-30 pentru aceasta, tot grație răbdării și defensivei excelente. După un raliu lung, Sharapova a trimis în fileu. Scăpată cu bine din aceste momente dificile, Agnieszka a reușit să ducă setul secund în tie-break, pe care l-a și câștigat, obținând astfel accesul în semifinale, cu doar o victorie în grupă. Sharapova s-a impus cu 7-5, 6-7, 6-2, dar a fost eliminată (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

E interesant faptul că Ana Ivanovic pleacă acasă chiar dacă a reușit două victorii, în cealaltă grupă a competiției.

Semifinalele Turneului Campioanelor vor avea loc sâmbătă, de la orele 09:30 și 13:30. Simona Halep - Agnieszka Radwanska e a doua semifinală în program. De la ora 9:30 se dispută meciul Serena Williams - Caroline Wozniacki. Cele două partide vor fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑