Va fi spectacol total în El Clasico! În ultimele 5 meciuri s-au marcat cel puțin 3 goluri



124 октября 2014

real madrid - fc barcelona**VIDEO** Va fi spectacol total în El Clasico! În ultimele 5 meciuri s-au marcat cel puțin 3 goluri

Real Madrid și FC Barcelona sunt în mare formă, iar partida de sâmbătă seara, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, se anunță una cu adevărat extraordinară, în care spectacolul va fi unul total.

În ultimele 5 meciuri directe dintre madrileni și catalani s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri, iar partidele au fost de fiecare dată pe muchie de cuțit, în care ambele echipe au izbutit să marcheze.

Ultimul El Clasico a avut loc în finala Cupei Spaniei, din luna aprilie, în care echipa lui Ancelotti s-a impus la Valencia în fața Barcelonei cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Di Maria și Bale, respectiv Bartra (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Galezul a adus victoria în minutul 85, după o cursă senzațională, în care a reușit să atingă o viteză impresionantă, de 31 kilometri pe oră.

În campionat, Barcelona s-a impus în ambele întâlniri. În tur, pe Camp Nou, scorul a fost 2-1 (VIDEO ȘI DETALII AICI), iar în retur, la Madrid, catalanii au câștigat cu 4-3, după un meci excelent făcut de Leo Messi, care a izbutit o triplă în poarta lui Diego Lopez, plecat între timp în campionatul Italiei, la AC Milan (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Și ultimele două meciuri din sezonul 2012-2013 au fost extrem de spectaculoase. Real a câștigat derby-ul de pe Bernabeu, din campionat, scor 2-1 (VIDEO ȘI DETALII AICI), izbutind să se califice și în finala Cupei Spaniei, după o victorie clară în deplasare, 3-1, la care portughezul Ronaldo a avut o contribuție importantă, cu cele două goluri înscrise (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Real Madrid - FC Barcelona va putea fi urmărit ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19:00, la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 2272 Johnny Woolf 25 октября 2014 | 14:05 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑