Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite la Formula 1



024 октября 2016
Foto: F1 Fanatic
Britanicul Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite la Formula 1. Campionul mondial en titre a reușit a șaptea sa victorie în acest sezon și a 50-a a carierei.
Pe locul secund s-a clasat un alt pilot de la Mercedes, neamţul Nico Rosberg, iar poziţia a treia i-a revenit australianului Daniel Ricciardo de la Red Bull.
Hamilton a plecat în cursă din pole position și a condus din primul viraj până la final: "Acest circuit a fost întotdeauna unul de succes pentru mine. Îmi place să mă aflu în Statele Unite, deoarece aici mă simt ca acasă. Vreau să le mulţumesc la toți pentru suportul acordat în acest weekend."
A 18-a etapă din sezon a început cu un start problematic, ce a condus spre două incidente soldate cu abandonuri încă din primul tur.
Datorită acestei victorii Lewis Hamilton s-a apropiat la 26 de puncte faţă de liderul clasamentului mondial, Nico Rosberg.
Cursa a fost urmărită din tribune de campioana mondială şi olimpică, schioarea Lidsey Vonn, dar şi de tenismena Venus Williams.
Următoarea etapă al Formulei 1 va avea loc pe 30 octombrie în Mexic.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑